Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SP (éder krisztián) meleg?
Figyelt kérdés
annyira úgy néz ki és ha meglátom hányingerem lesz2009. okt. 10. 20:38
31/97 A kérdező kommentje:
a kép maradsz háttértáncosaihoz képest hogy néz már ki? mint egy kis b*zi
2009. dec. 26. 00:59
32/97 anonim válasza:
19:50
ő egy qvanagy homár, én nem ismerek mást aki ekkora mint ő szóval nem tudom hasonlítani:)
És Barebee-nak meg az Idiotside-nak nem apuci meg anyuci tömi a zsebét mint a kis SuttyóParasztnak.
1000% hogy b.zi...
nézd már végig a klipjeit, olvasd el a dalszövegeit...
33/97 A kérdező kommentje:
ahogy beszél, ahogy énekel és artikulál, ahogyan mozog a klippjeiben... mint egy homokos
2009. dec. 26. 21:43
34/97 anonim válasza:
nem meleg. a leves az meleg. a kávé meleg
ő egy B*ZI:D csak rá kell nézni... emellé tehetségtelen is
35/97 anonim válasza:
nem sül le a pofátokról a bőr????
SP nem meleg, nem homoszexuális, és nem bu*i.
SP nem szereti a fiúkat!!!!!!
36/97 anonim válasza:
SP nem meleg, csak a hosszúfaszú lányokat szereti!
37/97 anonim válasza:
mégjó hogy b*zi :D nincs kifogás. Aki meg védi, az szintét b*zi, vagy ferde hajlamú csaj :D
38/97 anonim válasza:
Szerintem nem meleg csak bábu. Akik meg védik azokat csak sajnálni tudom hogy olyan hülyék hogy már a magyar média is manipulálni tudja őket. Meg olvastam itt hogy milyen mélyek a számai... hát kb olyan mélyek mint egy sáros tócsa aminek még így se lehet az aljára látni... De így tovább magyarország! Butítsuk a népet! Hajrá!
39/97 anonim válasza:
1 szó mint 100 SP halljon meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!