Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem most már így kell élnem? 27/N
"Mi lehet a gond?" Semmi. Egyszerűen nincsen szerencséd, megesik az ilyen.
Én ugyanebben a cipőben járok mint Te, nekem mindig azt mondják a barátok/haverok, hogy ne törődjek vele, mert ha mindig rá gondolok, akkor csak rosszabb lesz. Én is próbálkoztam a netes társkeresőkkel, de aki engem érdekelne az el van szállva magától.
Csak annyit tudok mondani Neked, hogy ne keseredj el, nincs ebben semmi rossz, fiatal vagy még Te is, nem késtél el semmiről. Majd szorítok neked ;) 22/f
ja majd eljön az igazi...persze, hogyne.
De ha nem tesz az ember semmit csak ül a seggén akkor b@szhatja az igazit.
Lehet amúgy hogy rossz helyen ismerkedsz.
Kisvárosban vagy nagyvárosban élsz? de azt írod eljársz szórakozóhelyre és sehol semmi....
Nem láttad úgy 1x sem hogy a pasi akarna de nem mer te meg vársz hátha aztán annyiban is marad?? Néha egy nő is félreteheti a büszkeségét és kezdeményezhet.
Nem esik le a gyűrű a kisujjáról.
Ne várj mindig! Cselekedj, kezdeményezz nyugodtan.
És nem kell a hülye szöveg, hogy "jajj rib@ncnak néznek majd" A lószart! A legtöbb pasi örül hogy ha a nő kezdeményez.
Az hogy meg milyet fogsz ki az akkor derül ki ha megismered.
(ja és ne ugy állj neki keresni, hogy neked férj kell meg olyan akitől gyerek is lesz 1 éven bülül)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!