Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Erre mit lehetne válaszolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mit lehetne válaszolni?

Figyelt kérdés
Eléggé csúnya vagyok, és az osztályban vannak akik sokszor mondják hogy hát...neked barátnőd sosem lesz...vagy..minek van f*szod úgy sem fogod használni..
2009. okt. 9. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
55%
Edzél! és ne törödj addig mással mig kinem gyúrod magad és be nem vered a fejét!
2009. okt. 9. 19:05
 2/10 anonim válasza:
szerintem ne foglalkozz avval, a mit a tobbiek mondanak! a majdani baratnod nem a kulsodert fog szeretni, hanem a kedvesseged stb. fogja megragadni. csak fel a fejjel!!!
2009. okt. 9. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:

jah. kezdj el kondizni járni. az sokat dobhat rajtad.

válogasd meg jobban a ruháid, és menj fodrászhoz.

2009. okt. 9. 19:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Szard le magasról hogy mit mondanak.

kondizni soha nem árt....

2009. okt. 9. 19:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is ebben a helyzetben vagyok. Fosd le az egészet. Jó tudom, mondani könnyű, de tényleg nincs túl sok opciód. Vagy megpróbálsz magadon változtatni, vagy szarsz másokra. Én az utóbbit választottam.
2009. okt. 9. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Ajánlok neked kedves kérdező egy könyvet:) A címe: A játszma(The game) írta Neil Strauss. Egyszer csak megláttam a kirakatban ezt a könyvet és valami megfogott benne, és végül meg is szereztem és ki is olvastam.

És egy jó tanács, ha elfogadod magad akkor mások is el folgnak fogadni:)

Ja és ne foglalkozz azokkal akik csak oltogatnak..

17L

2009. okt. 9. 19:27
 7/10 SzSzili ***** válasza:
100%
tanulj sokat és legyél gazdag. egy távoli osztálytalálkozón meg dönges be a legújabb bmw-del. Még a pasik is veled akarnak majd dugni :D
2009. okt. 9. 19:28
 8/10 anonim válasza:
Hm... ez érdekes szitu.. bár rámis sokat mondták ezt annak idején.. meg ha már itt tartunk szerintem is rendesen elbánt velem a természet. de ennek ellenére sose volt csaj gondom.. húztam már meg veszettjó 29 éves éves magyartanár csajt 230 kilóméterre innét, és mostis boldog vagyok egy éve a menyasszonyommal... tehát a legjobb tanács tényleg tényleg a szard le... ha elfogadod mi van magabíztosabb leszel. ha szétgyúrod magad max mutánsnak fognak tartani, ha bevered a felyüket akkor az értelmes csajok bunkó parasztnak fognak tartani... találd meg a stílusod és nem lessz ott semmi gubanc....
2009. okt. 9. 20:21
 9/10 anonim ***** válasza:

20:21 Inkább ne húztad volna meg, hanem adott volna egy pár órát neked, mert a helyesírásod az bizony pocsék! :D

Kérdezőnek: amúgy meg tényleg ne foglalkozz vele srác, valamikor majd csak eljön a te időd is!

2009. okt. 9. 22:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindenki azt javalja hogy ne foglalkozz velük. Mondhatnám ezt én is, de ez nem olyan könnyű igaz? Érdekesnek tünhet a dolog amit hallani fogszde de ha elég erőt és elszántságot érzel magadban akkor igen is foglalkozz azzal amit mondanak. Minél jobban vedd fel és vedd komolyan. Ez morbid tudom és fájni fog de ennek eredménye a tanulás és fejlődés lesz ha elég elszánt vagy. A fejlődés aránylag gyors lesz és elég motivációt kapsz az ugymond sértő beszólásoktól.Ha nem törödsz velük, neked jobb lesz de semmit sem fogsz fejlődni. Valamennyire kell törödnöd vele ahoz hogy hozzáláss a magad ugymond képzéséhez. Minél többet törödsz ezzel és felerősíted az érzést annál gyorsabb lehet a javulás és fejlődés :)Érdekes módszer
2009. okt. 10. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!