Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a ruha jó lenne erre az alkalomra?
a sulinkban lesz egy ilyen "Bál" és van egy tűzpiros egybe ruhám, és azt szeretném felvenni, csak nem tudom jó e lenne, és hogy mijen cipő kellene hozzá!
Képet talán ma vagy holnap rakok fel!
addig is: van egy ilyen felső pántos része.
van egy öv rajta az is tűz piros de gyöngy kör van a közepén, ilyen hosszú és cikk cakk vége van.
+1 kérdés: kellene alá cica naci vagy nem?
és melltartó ciki lenne ha kilátszana? vagy ne vegyek fel mert olya a felső anyaga hogy megatrtja!
attól függ, milyen a hatása, ha olyan kisestélyi, akkor szerintem nem áll jól hozzá a cicanaci, inkább harisnya.
melltartót meg vehetsz alá, de akkor olyat, ami pánt nélküli :)
Hát ha cikk-cakkos az alja, akkor a cicanaci gáz lenne. A melltartó meg ha kilátszik, az egy trikónál is gáz, nemhogy egy csini rucinál!!!
Azért egy kép jó lenne!
Mindenképp cicanaci nélkül,és pánt nélküli melltartóval.Ez egy bál,egy különleges alkalom,szóval a legkevésbé sem lenne elegáns a kisestélyid alá cicanadrágot venni.
21/L
köszi egy ötlet volt!
mondjuk bőr színű harisnya jó lesz?
és a meltartó meg van oldva mert a ruhában van egy szilikon pánt ami nem annyira látszik és megtart!
Szerintem valami sötét nacit vagy harisnyát felvehetsz hozzá (csizmivel)...de anélkül is jó...
Ne feledkezz meg róla hogy valami szép a ruhához illő nyakláncot vegyél fel hozzá hogy ne legyen üres a felső tested :)
Szerintem ugyanolyan színű melltartót kéne hozzá feltenned de ami alig látszik ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!