Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ünnepi alkalomra (eljegyzés nyáron) elmegy az a ruha?
Nagyon imádom ezt az öltönyömet, ezt szeretném az eljegyzésemre felvenni. Vélemények?
Ha a hölgy is olyan dilis, mint te, akkor hajrá. :)
Komolyan gondolva viszont én utálnám, ha ilyen cuccban kérnék meg a kezem.. :P Ha a nyári meleg a baj, akkor már inkább valami elegáns, de vékony és világos anyagú cuccot keress.
Hát, ha nem keltek fel az asztaltól, elmegy. :)
A párodtól, meg az alkalom hangulatától is függ, de személy szerint én gusztustalannak találom a szerkót. A színe is randa, de a selymes rövidnaci valami egészen iszonytató. :)
Bocsi... :):):):)
25L
egyetértek az elöttem szólóval.:)
öltözz fel szeintem normálisan, tiszteld ennyire meg őket!
L/22
Ez ugye vicc? Ilyet ember nem huzna fel! Hat ebbe hogy beleizzadhat a feneke?
En nyarra egy szep vilagos beige lennadragot es szep feher karton inget tudnek elkepzelni, meg nyakkendo sem kell, csak kigombolni a felso gombokat. Az eljegyzes nekem nem olyan nyakkendos, oltonyos esemeny, na de nem is sportcipos!!! :P
26/N
Tudom, hogy néha hirtelen divattá válik a rövidnadrág-zakó párosítás, de még ezzel együtt is gáz.
Ha ragszkodsz az alapötlethez, akkor inkább világos színű bakancs, halvány (akár fehér, de lehet fakóbarna, krémszín, nyers-len) nadrág, ami kicsit inkább szafari stílus, és ennél lezserebb zakó. Vagy veheted amolyan luxusyachtosra is a figurát...
A lényeg a fesztelenség, a lazaság, és a nyárhoz jobban passzolnak a világos színek. Sokat dob a hatáson, ha elfelejted a nyakkendőt, és ing helyett galléros pamutpólót veszel. Vagy lehet rendes ing is, de valami sportosabb, lazább fazon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!