Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha elutasítok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha elutasítok egy pasit, erre ő vérig sértődik?

Figyelt kérdés

Jobb ha azonnal megmondom neki, hogy nem lesz belőlünk semmi, nem? Az rosszabb lenne, ha hagynám hogy hiú ábrándokat kergessen, reménykedjen, aztán meg végül megint csak nem lesz belőle semmi, mert elejétől fogva nem tetszett. De mindig én vagyok a gonosz boszi mert elutasítom az embert. De hát nekem sem tetszhet mindenki...

Szerintem jobb azonnal megmondani mi a helyzet, szerintetek?

2011. nov. 4. 13:51
 1/7 napietus ***** válasza:
100%
szerintem jobb ezen minnél hamarabb túlesni. ha húzod-halasztod, rádfogja, hogy "hülyítetted".
2011. nov. 4. 13:53
 2/7 anonim ***** válasza:
Inkább mond meg. Hirtelen nem esik jól de hamar túlteszi magát rajta az ember és jobban jár sokkal. 17f
2011. nov. 4. 13:57
 3/7 Bazsii05 ***** válasza:
0%
engedd magad neki. legalább 1x.
2011. nov. 4. 13:58
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem is jobb így.

Mit jelent az azonnal elutasítás, ismertétek egymást előtte?

2011. nov. 4. 14:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Volt olyan eset, hogy e miatt ment tönkre egy pasival a barátság.. Egyszercsak többet akart, de én nem. Pedig nagyon szerettem emberként és rossz volt őt elveszíteni. Volt olyan, hogy első randi után mondtam meg a pasinak, hogy nem szeretnék több randit. Pedig külsőre nem volt rossz, de az nem elég, valami meg kell hogy fogjon benne.
2011. nov. 4. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor a hülyítés kizárva. :) A vérig sértődés az hogy néz ki ilyen esetben?
2011. nov. 4. 15:02
 7/7 anonim ***** válasza:

mindenki csak a maga viselkedéséért felelős. te korrektül jársz el, ha nem hülyíted a másikat. szerintem minden értelmes ember így kezeli ezt a szituációt, mindenkinek ez a legjobb! sokkal rosszabb lenne ha hagynád, hogy jobban megkedveljen miközben tudod hogy úgy sem lesz folytatás!

az már nem a te hibád, hogy egyesek nem tudnak mit kezdeni az őszinteséggel. bár mindenkiben lenne ennyi...

2011. nov. 4. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!