Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért sértődik meg, ha nyíltan felkínálkozik és elutasítják?
Tegnap egy szórakozóhelyen nagyon rám mászott egy csaj. Tulajdonképpen nyíltan szexre invitált. Szép lány volt, de én visszautasítottam mert nem vagyok vevő az ilyesmire. Aztán mérgesen a képembe vágta, hogy biztos homár vagyok.
Inkább fel kéne pofozni amiért így viselkedik.
az ilyen nem is nő...nem is értem, hogy süllyedhet valaki idáig.
29/N
Azért sértődött meg mert arra számított hogy azonnal igent mondasz. A nők többsége úgy gondolja hogy kegyet gyakorol azzal hogy hajlandó lefeküdni egy férfival és tulajdonképpen lealacsonyítja, hiszen azt gondolja a férfi nem több mint egy ösztönlény akinek csak a dugás számít. Pofára esett a kisasszony, amihez gondolom nincs hozzászokva, ezért sértődött meg.
Azt gondolom, hogy nem attól lesz valaki férfi hogy minden lehetőséget kihasznál, hogy szexelhessen. Aki ezért téged lehomároz vagy azt mondja hogy nem vagy férfi, az vagy sértődött nő vagy idióta farok. Attól férfi a férfi, többek között, hogy képes uralkodni az ösztönein.
Sajnos a mai világban az a hülye aki így gondolkodik....
21F
Én is visszautasítottam volna. Pedig nem vagyok szűz és meleg sem.
Szerintem jól tetted. Nem tartom valami nőiesnek ha valaki így felkínálja magát.
Nem bírom a ribancokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!