Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért sértődik meg, ha nyíltan felkínálkozik és elutasítják?
Tegnap egy szórakozóhelyen nagyon rám mászott egy csaj. Tulajdonképpen nyíltan szexre invitált. Szép lány volt, de én visszautasítottam mert nem vagyok vevő az ilyesmire. Aztán mérgesen a képembe vágta, hogy biztos homár vagyok.
Inkább fel kéne pofozni amiért így viselkedik.
Utolsó. XD
Amúgy jól tetted, hogy így pofára ejtetted! (Y) Az ilyen srácok mint te hol vannak? :D
hát ne is hagyd, hogy az ilyen(még jó esetben is "csak") tripperes, kankós r.bancok rád másszanak!
végre v.ki, aki férfiasan viselkedik! kevés ilyen van a gy.i.k.-on.
és jól teszed, hogy inkább a szerelemre vársz. legalább tudod, mit akarsz, szemben sokakkal, akik nem( és még a kapcsolatban is össze-vissza csalják a másikat).
azért sértődött meg, amiért fordított esetben 1 pasi is megsértődik. senki nek nem esik jól a visszautasítás, mert attól megrendül az önbizalma, és kevesebbnek érzi magát, olyannak, aki ugy nem kell.
am. sok sikert kívánok, hogy találj 1 normális, hozzád illő csajt! (csak sztem ne a buliban keresd :) )
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!