Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon irigylem a sulink 9....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon irigylem a sulink 9. -es csajait? 17L

Figyelt kérdés

Annyi gyönyörű lány van közöttük, és olyan szép alakjuk van! Együtt járnak edzeni. Sírni tudnék a suliban, én szürke egér vagyok, a hajam is fosbarna (szőke-barna keverék), az alakom borzalom, szinte kifolyok a ruháimból, amik ocsmányak, mert nem merek felvenni csini ruhákat, hiszen borzalmasan állnak. Pedig nagyon jó érzékem van a ruhákhoz, amikor vékonyabb voltam, naponta dicsérgettek. Most +25 kg van rajtam...

Annyi lehetőség van bennem, az arcom sem olyan ronda, inkább különleges. De nem tudok változtatni, csak irigylem a többieket, magamat meg sajnálom/sajnáltatom... Valaki tegyen már helyre, nyugodtan lehet keményen is, nálam a finom szavak már nem segítenek. >.<

10. osztályos vagyok egyébként

17L

2013. jún. 4. 18:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
55-ről 80-ra híztam. 170 cm-hez. A bőröm is szétrepedt, striás lett. De mindig akkor gondolkozom csak, amikor már teleettem magam. Érzelmi okokból eszek, kb. 1,5 év alatt híztam így meg. (új suli)
2013. jún. 4. 18:46
 12/19 anonim ***** válasza:

Jaaj ez szörnyű, stresszevő vagy? :S

Az a gáz, hogy egy idő után ördögi körbe kerülsz, még ha jobban is lennél, a végén már azért fogsz enni, mert annyira elkeserít, hogy meghíztál stb.... Valami más módot kellene találni a feszkó meg negatív "energiák" levezetésére, erre jó lehet a sport, próbálj erőt venni a lustaságon. Vagy ha nem megy, akkor találj valami más elfoglaltságot, amivel helyettesítheted, pl játssz hangszeren, énekelj (addig sem tudsz semmit a szádba pakolni :) ), kézműveskedj, kertészkedj, stb. stb. stb.

Mit gondolsz, megpróbálsz ezek közül valamit, vagy feleslegesen írunk neked? :S (Nem rosszindulatból kérdezem, tudom, hogy k*rva nehéz változtatni)

2013. jún. 4. 18:51
 13/19 anonim ***** válasza:

ha érzelmi okokból eszel az kóros, bulémia az egyik formája.

és ha le akarsz fogyni, olvasd el ezt.

[link]

van benne diéta is, zabálhatsz amúgy csak nem mindegy mit... ditétakor meg kell enni pl egy rakat csirkemellet, ne szemétkaját egyél szépségem

F

2013. jún. 4. 18:55
 14/19 anonim ***** válasza:

De legalább belátod,hogy nincs ez így jól.

Ne idegeskedj ezen,inkább próbálj meg változtatni.

Ne temesd magad,még csak 17 vagy :)

2013. jún. 4. 18:56
 15/19 anonim ***** válasza:

ha annyira fontos lenne neked, hogy jó legyen a külsőd, most is a konditeremben lennél.. ennyit erről.

nem mindegy hogy álmodozol valamiről vagy meg is akarod valósítani.

2013. jún. 4. 18:57
 16/19 anonim ***** válasza:
kép esetleg?
2013. jún. 4. 19:05
 17/19 anonim ***** válasza:

tökéletes súlyból egészségtelen túlsúllyal rendelkezni?

amikor elkezdődött a hízásod, akkor kellett volna észrevenni

2013. jún. 4. 20:13
 18/19 anonim ***** válasza:
miért siránkozol, ha nem teszel ellene? hajad fesd be, ha nem tetszik, mozogjál, ha nem vagy elég formás, feszes, öltözz úgy, ami tetszik neked és jól érzed magad benne
2013. jún. 5. 15:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Bezárkózol a szobádba és Norbi duci tréninget megcsinálod.

Ez jó,mert nem terheli meg annyira a szívedet,de jól átmozgat.

A szobádban csak te vagy, és önmagad előtt nem kell szégyenkezned. Nem csak a szüleid,osztálytársaid,de még saját magad is jobban és jobban érzed majd magad. Hajrá! :)

2013. szept. 25. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!