Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha irigylem az aszexuálisokat?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 12:59
2/22 anonim válasza:
Nekem gáz lenne.
De tőlem arra irigykedsz akire akarsz, így nem gáz.
3/22 anonim válasza:
Nem az aszexuálisokra kéne irigykedni, hanem amikor fölcsinálsz egy csajt, és óvszer/fogamzásgátló ellenére is kiderülne hogy jön a baba....
4/22 anonim válasza:
ma 13:04
Te azokra irigykedsz, akiknél becsúszik véletlenül a baba? Ez így érdekes.
5/22 anonim válasza:
3as, mi volt az allitmany?:D es mi koze a felelotlen szexnek ehhez?
Kerdezo! Miert irigyled oket?
6/22 anonim válasza:
Gondolom, mert mi beletudunk sz@rni a világba anélkül, hogy ez szívfájdalmat okozna.
7/22 A kérdező kommentje:
Mert 25 éves csoró, nem valami helyes, szűz srác vagyok, és ilyen adottságokkal képtelenség nemi életet élnie egy fiúnak. Ja és mert bunkó, lebutított, korrupt, szegény országban élek, ahol nincsenek lehetőség, arra meggazdagodjak, hogy ember számításba vegyenek a nők. Hát ezért. :(( Mellesleg nekem mindig is problémám volt velük, sosem voltak elég népszerű, menő, stb....
2013. febr. 21. 13:12
8/22 A kérdező kommentje:
A hormonok, a tesztoszteron, a vágy meg szétfeszít.
2013. febr. 21. 13:13
9/22 anonim válasza:
Hopp egy kolléga. Leszámítva, hogy én nem irigylem őket.
10/22 anonim válasza:
Nem az aszexuálisokra kéne irigykedni, hanem amikor fölcsinálsz egy csajt, és óvszer/fogamzásgátló ellenére is kiderülne hogy jön a baba, olyankor kéne elgondolkodni.... Ezt akartam, nah! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!