Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A barátnőm életét irigylem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm életét irigylem?

Figyelt kérdés
Nagyon régóta kapcsolatban vagyok, de már elmúlt a láng, és érzem, hogy véget kellene vetnem a dolgoknak. A baj, az, hogy úgy érzem mindent kihagytam az életemből, és nem tudom hol lennék nélküle. Egy barátnőm van, akinek szinten van kapcsolata, ő is túlvan egy 4 éves kapcsolaton, de mégis folyton közelednek hozzá a férfiak, kalandos élete van. Az enyém meg üres. És úgy érzem, hogyha lemondanék a mostani kapcsolatomról, még üresebb lenne. Nem vagyok hétszépség, gondolom ezért nem volt túl sok lehetőségem ismerkedni, de nem vagyok boldog. Kivüállóként hogyan látjátok a dolgokat? 23 L
2011. dec. 25. 17:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól hogy mindenki átmegy a barátnődön még nem biztos hogy kalandosabb az élete :)
2011. dec. 25. 17:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy "elmúlt a láng", akkor szerintem tényleg szakítanod kellene. Nem tudom, hogy nálad mit jelent az, hogy nagyon régóta, de lehet e miatt nem volt sok lehetőséged ismerkedni. Próbálj ismerkedni most és ki tudja... :) talán találsz valakit, azt a bizonyos "szőke herceget, fehér lovon" :D
2011. dec. 25. 17:22
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A barátnőmet szó szerint körbeudvarolják, soha nem ment át rajta senki, csak két ember volt eddig az életében, de legalább tizenkettő mindig körülötte, aki mindent megtett volna érte. Az én szimpátiám is bekerült a bűvkörébe. Kinlódok, ez az igazság, magammal van bajom, nem vele. Nem tudom mit rontok el, hogy engem ez az életforma messziről elkerül:( Lehet a külsőmmel van baj, vagy a belsőmmel vagy mindekttővel...:)) nem tudom:(
2011. dec. 25. 17:33
 4/8 anonim ***** válasza:
ha nem érzed, jól magad egy kapcsolatban, akkor lépj tovább, nem csak magadat, hanem a párodat is szívatod, mert egy olyannal kell lennie, aki már nem úgy érez iránta, ahogy kellene,szóval üljetek le, és beszéljétek meg szakítsatok...
2011. dec. 25. 17:33
 5/8 A kérdező kommentje:
Tudja és szerinte ez normális, és szedjem össze magam és küzdjek a szerelemért, de szerintem ezt nem lehet eröltetni.
2011. dec. 25. 17:40
 6/8 anonim ***** válasza:
pontosan, hidd el ős is csak megszokásból mondja ezt, mivel van kit megdugnia, sajnálom de így van... és igaz. én is voltam ilyen kapcsoltban, azóta haragszom magamra, hogy ragaszkodtam, és hogy nem léptem ki belőle hamarabb így csak 6 évem ment rá... szóval te ezt ne várd meg köszönöm, ja és azóta, számomra hihetetlen jó kalandokban volt részem, csajok pia, bulik, filmbe illő szerelmes jelenetek stb stb.
2011. dec. 25. 17:49
 7/8 A kérdező kommentje:
:(( nekem is 6 évemről van szó:((...de én úgy látom és érzem, hogy tényleg szeret.
2011. dec. 25. 17:52
 8/8 anonim ***** válasza:
de te nem, és ő neki sem egy olyan ember kell aki nem szereti
2011. dec. 25. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!