Normális, hogy irigylem a barátnőm életét?
14 éves lány vagyok, a legjobb barátnőm, akiről szó van nem sokára 15 éves lesz.
Irigylem az Ő életét. Neki megvan mindene, amit én szeretnék. Nem a külsőségekre gondolok, mert külsőleg kb. hasonló karakterek vagyunk. És nem is gazdagok.
3 testvére van: 17 éves fiú, 23 éves lány, 24 éves fiú.
Minden hétvégén a fiatalabb bátyjával, és a barátaikkal eljárnak szórakozni, nem bulikba hanem például moziba, biliárdozni, sétálni, fagyizni, stb.
Rajong egy énekesért, az apjával, és tesóival járnak a koncertjeire.
Természetesen az Ő élete sem felhőtlen, ahogyan senkié sem. Van egy szerelme, akinek van barátnője, de attól a fiúval barátok, sokat jár vele is szórakozni.
És olyan dolgok történnek vele, amik szeretném, ha velem is megtörténnének.
Ezt neki persze nem mutatom, pedig sokszor szinte fájó szívvel hallgatom, hogy hol voltak, miket csináltak, mik történtek vele pl. a hétvégén.
14/L
Lehet,hogy ő adja elő a történeteit izgalmasan,és emiatt irigykedsz rá!Nézz csak a saját mindennapjaidba,meglátod mennyi érdekes dolog történik veled is!Egyébként meg lehet,hogy a barátnőd is pontosan ugyanazt gondolja a te életedről,amit te az övéről.Menjetek a családoddal,barátaiddal strandra,kirándulni,moziba,piknikezni,és akkor neked is lesz miről mesélned!
20/N
Normális, persze.
Én is irigy vagyok egy kicsit a legjobb barátnőmre. Neki két testvére van (fiúk), egy nála kisebb, és egy nála nagyobb. A kissebbel szinte mindig jóban vannak, játszanak, stb. A nagyobbal is, de vele nem annyira. Jó ruhái vannak, szép lány, anyukájával szoros kapcsolat köti össze. Ehhez képest én a nálam nagyobb tesómmal (fiú) alig jövök ki, sokszor veszekszünk, stb. Az anyummal nem olyan jó a kapcsolatom, mint neki (nem azt mondom, hogy rossz!), ruhákat is csak néha veszünk, ha nagyon szükséges az új.
Viszont most jöttem rá, hogy neki az apjával sokkal rosszabb a viszonya, mint nekem az enyémmel; nekik alig telik utazásra, külföldön is csak a táncversenyünkkor volt; nem engedik el egyedül sehova, engem sak ha közel van az a hely; nincsenek olyan jó barátai, mint nekem (rajtam kívül :D)...
Ezzel azt akarom leírni, hogy Neked is meg kéne keresned azokat az értékeket, amik Neked (jobban) megvannak, mint a barátnődnek. :)
Örülök, ha segíthettem, és köszi, ha végigolvastad... :D
13,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!