Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak orál, más semmi?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire lenne olyasmire kereslet, hogy valaki csak szopást vállal és szexet nem? Nyilván csomó nő van, aki ügyetlenül, vagy sehogyse tud szopni, az ő párjuknak pl jó lenne, ha valaki pótolná a hiányosságokat. Lenne piaca egy ilyen szolgáltatásnak szerintetek? A kérdés elméleti. :)2013. jún. 4. 08:32
31/36 A kérdező kommentje:
Magát az orális szexet nem szereti, azt mondja, neki az olyan állatias. :D Na ez a különbözőségünk alapja, szerintem a szex legyen elementáris erejű, állatias, szerinte meg gügyögős, bújós, cirógatós. Megalázónak érzi, ha szopom, meg távolinak érez közben. Nevetséges, de 8 éve együtt vagyunk és nem változott ez a véleménye kicsit sem. Anno azt gondoltam, elengedi magát idővel, de nem sikerült neki.
2013. jún. 4. 11:00
32/36 anonim válasza:
Ha ennyire különböznek az igényeitek, akkor már csak a ragaszkodás miatt vagytok együtt. Találhatnátok magatoknak olyan társat, aki mindenben, így a szexben is jó.
Persze mondják, h nem csak a szex a lényeg, de azért nagyban befolyásolja a a jó kapcsolatot.
33/36 A kérdező kommentje:
32-es, igen, tudom, ez ugyan már más téma kicsit, de mint írtam már, mással meg más problémám lenne. Elég maximalista vagyok a férfiakkal szemben, szóval nem találnék olyat, aki teljesen passzolna.
2013. jún. 4. 11:13
34/36 anonim válasza:
És akkor komolyan megoldás hogy egy életen át félrekú.rsz? Képzelem mennyire szeretheted szegény srácot, hogy képes vagy ennyire megalázni.
35/36 pinkpancser válasza:
Egy probléma azért van ezzel. Miért nem ismerlek én Téged... :)
36/36 anonim válasza:
szerintemis lenne ra kereslet.kezdhetned velem is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!