Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért van ez? Semmi orál...

Miért van ez? Semmi orál részéről, csak én csináljam? +1 kérdés

Figyelt kérdés

Két kérdésem is van.

A párommal már nagyon hosszú ideje szeretjük egymást és együtt vagyunk. De eddig egyszer kényeztetett orálisan... nem mintha annyira hiányozna, de zavar. Lehet hogy csak nem szereti? Amúgy nem nem vagyok lenn büdös meg semmi ilyen. Szóval teljesen igényes vagyok és minden oké ott. :D És még nem is az, hogy én nem csinálom ezért ő se, mert én mindig szívesen magamtól odatévedek, nem is zavarja, ha én csinálom, de ő miért nem csinálja nekem sose? :S

A másik pedig, hogy próbáltuk kutyapózban meg akárhogy hátulról (nem anál!!!) és valahogy úgy nem tudja berakni. :S Ez hogy lehet?? Kb olyan 17-18centi a barátom mérete. :D

Köszi a válaszokat.

17/L

2011. jún. 3. 17:14
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és kb egyfolytában szexelünk, amikor csak tudunk van, hogy 6x 7x egy nap szóval még az se, hogy már nem kívánna..
2011. jún. 3. 17:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle, amugy meg tippem sincs :) lehet hogy ízlés kérdése.
2011. jún. 3. 18:56
 3/10 silent_shadow válasza:
83%
ne tévedj le oda és várd ki h hiányzik-e majd neki, ha igen akkor mond meg neki h neked is hiányzik vagy ha ezt nem akarod akkor meg 69 és ott majd hátha kezd magával valamit ;)
2011. jún. 3. 22:17
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan dolog, hogy "ha én csinálom neki, akkor neki is muszáj csinálnia énrajtam", illetve "ha szeret, kielégít orálisan".

Ha szereted, elfogadod, hogy nem szeret téged orálisan kielégíteni. Persze neked se muszáj őt, ha nincs gusztusod... de azt nem írtad...

2011. jún. 4. 18:27
 5/10 A kérdező kommentje:
Most nem arra gondolok hogyha én megteszem neki akkor csinálja ő is. hanem csak annyi a lényeg hogy nem tabu a téma... szeretem annyira hogy vele maradjak akármit is csinál szóval nem halok ebbe bele csak kíváncsi voltam hogy szerintetek mi lehet az oka. Talán valami baj van, mert akkor változtatok.
2011. jún. 6. 14:28
 6/10 B.angel ***** válasza:
100%
Nem bunkózásból... de annyiszor le lett írva, hogy mire van a szád? Nem, nem csak orális kielégítésre. Hanem, hogy beszélj, érdeklődj, ha valami baj van! Kérdezd meg, hogy miért nem csinálja, nem szereti csinálni, stb. Nem olyan nehéz. Azért a barátod, hogy bármit megbeszélj vele! Hajrá! :)
2011. jún. 8. 06:59
 7/10 anonim válasza:

Beszélgetés!!

A mai fiatalkoknál nem létezik?:D

nekem is 17 éves a barátnőm, és mindent megbeszélünk, MINDENT :P

ha ilyeneket nem tudnál megbeszélni vele, hogy hogysmint jó neki, nagyon hamar otthagynám :D

2011. jún. 8. 09:18
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is beszéljétek meg, az a legjobb ha rákérdezel csak úgy finoman, vagy rávezeted h te ezt szeretnéd, igényelnéd..stb.

Ez a 6-7 szer szexeltek napota szívenötött!!xD Az komoly!!!!!

max 3ig jutottam és jóval idősebb vagyok nálad, de attól is kipurcanok. :):)

2011. jún. 8. 10:23
 9/10 anonim ***** válasza:

Teljesen megértem. nálunk ugyan ez van, én csinálom ő nem. Engem is idegesített, de próbáljátok 69be, vagy utalgass rá, hogy most jól esne. Pózt meg váltsatok ha úgy nem megy (:

17L

2011. jún. 8. 11:10
 10/10 anonim ***** válasza:
nem mindenki szereti az orális szexet csinálni(lásd több millió nő) lehet, h neki sem jön be a téma, ennyi. és igen, KÉRDEZZ RÁ, de azért finoman:D és olyan nincs, h nem megy hátulról...pucsíts nagyon,enyhe terpesz, fej a föld/ágy közelben, popsi fölfelé tol és nem árt, ha előtte egy másik pózban csináltátok, mert akkor biztos, h kivagy már tágulva.
2011. jún. 8. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!