Miért van ez? Semmi orál részéről, csak én csináljam? +1 kérdés
Két kérdésem is van.
A párommal már nagyon hosszú ideje szeretjük egymást és együtt vagyunk. De eddig egyszer kényeztetett orálisan... nem mintha annyira hiányozna, de zavar. Lehet hogy csak nem szereti? Amúgy nem nem vagyok lenn büdös meg semmi ilyen. Szóval teljesen igényes vagyok és minden oké ott. :D És még nem is az, hogy én nem csinálom ezért ő se, mert én mindig szívesen magamtól odatévedek, nem is zavarja, ha én csinálom, de ő miért nem csinálja nekem sose? :S
A másik pedig, hogy próbáltuk kutyapózban meg akárhogy hátulról (nem anál!!!) és valahogy úgy nem tudja berakni. :S Ez hogy lehet?? Kb olyan 17-18centi a barátom mérete. :D
Köszi a válaszokat.
17/L
Ez nem olyan dolog, hogy "ha én csinálom neki, akkor neki is muszáj csinálnia énrajtam", illetve "ha szeret, kielégít orálisan".
Ha szereted, elfogadod, hogy nem szeret téged orálisan kielégíteni. Persze neked se muszáj őt, ha nincs gusztusod... de azt nem írtad...
Beszélgetés!!
A mai fiatalkoknál nem létezik?:D
nekem is 17 éves a barátnőm, és mindent megbeszélünk, MINDENT :P
ha ilyeneket nem tudnál megbeszélni vele, hogy hogysmint jó neki, nagyon hamar otthagynám :D
Szerintem is beszéljétek meg, az a legjobb ha rákérdezel csak úgy finoman, vagy rávezeted h te ezt szeretnéd, igényelnéd..stb.
Ez a 6-7 szer szexeltek napota szívenötött!!xD Az komoly!!!!!
max 3ig jutottam és jóval idősebb vagyok nálad, de attól is kipurcanok. :):)
Teljesen megértem. nálunk ugyan ez van, én csinálom ő nem. Engem is idegesített, de próbáljátok 69be, vagy utalgass rá, hogy most jól esne. Pózt meg váltsatok ha úgy nem megy (:
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!