Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak orál, más semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak orál, más semmi?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire lenne olyasmire kereslet, hogy valaki csak szopást vállal és szexet nem? Nyilván csomó nő van, aki ügyetlenül, vagy sehogyse tud szopni, az ő párjuknak pl jó lenne, ha valaki pótolná a hiányosságokat. Lenne piaca egy ilyen szolgáltatásnak szerintetek? A kérdés elméleti. :)

2013. jún. 4. 08:32
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Jah, és a párod biztos tapsolna örömében, ha megtudná, hogy más pasik előtt térdelsz. (elméletileg)
2013. jún. 4. 09:06
 12/36 anonim ***** válasza:
Van rá kereslet. Van ilyen szolgáltatás is. Azért te is beléphetsz ebbe a körbe, hátha nagyon jol tudsz és sikert sikerre halmozol. (Priviben megirhatod az elképzelt részleteket.)
2013. jún. 4. 09:24
 13/36 anonim ***** válasza:
Kölcsönösen semmi gondom vele, de pénzt biztosan nem adnék érte.
2013. jún. 4. 09:37
 14/36 anonim ***** válasza:

10! igaza van, ez már létezik, sokan használják is

amúgy a barátodnak nem csinálod, honnan tudod, akkor jól csinálod-e?

2013. jún. 4. 09:41
 15/36 A kérdező kommentje:

csinálom másnak ;) meg hát a barátom előtt volt jó pár pasim, és mindannyian "imába foglalják a nevem" :D

A priviket köszönöm, de ez most csak érdeklődés srácok! :)

2013. jún. 4. 09:48
 16/36 anonim ***** válasza:
Csinálom másnak... Hát gratulálok. Büszke lehet rád a "párod". Szerencsétlen srác...
2013. jún. 4. 10:03
 17/36 anonim ***** válasza:

Én pl egy ideig csak szopatni jártam kurv*khoz mert a párom nagyon ritkán csinálta és elég szarul szopott :-)

Kérdező?

Mélytorkot tudod?

Meghirdeted magad úgy hogy csak orál szexet vállalsz és semmimást. :-)

2013. jún. 4. 10:11
 18/36 A kérdező kommentje:

Persze, hogy tudom.

Nem hirdetem meg magam, ez egyszerű kíváncsiság volt, hogy ilyesmire van-e igény. A privik alapján nem is kicsit van rá igény. :D Ha még szabadabb felfogású lennék, biztos belevágnék. :P

2013. jún. 4. 10:41
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

A pároddal szakíts, mert még találhat normális csajt.

Te meg legyél csak ribanc, gratulálok!

2013. jún. 4. 10:42
 20/36 A kérdező kommentje:
19-es, feltűnt, hogy nem életvezetési tanácsot kérek? :))
2013. jún. 4. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!