Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak orál, más semmi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak orál, más semmi?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyire lenne olyasmire kereslet, hogy valaki csak szopást vállal és szexet nem? Nyilván csomó nő van, aki ügyetlenül, vagy sehogyse tud szopni, az ő párjuknak pl jó lenne, ha valaki pótolná a hiányosságokat. Lenne piaca egy ilyen szolgáltatásnak szerintetek? A kérdés elméleti. :)

2013. jún. 4. 08:32
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

érdekes, hogy mindenkinek az jött le, hogy ez egy hírdetés. pedig ott van a kérdés végén: elméleti! :)

amúgy meg a kérdező dolga, hogy mit tesz és mit vállal be, majd aztán hogyan számol el a lelkiismeretével.

2013. jún. 4. 10:45
 22/36 anonim ***** válasza:
De most komolyan, miért vagy vele, ha úgyis több pasira van igényed?
2013. jún. 4. 10:45
 23/36 anonim ***** válasza:

"van-e igény." ???

Hogy ne lenne?

Ki nem szereti ha szopják a faszát?

Hány privit kaptál összesen?

2013. jún. 4. 10:46
 24/36 A kérdező kommentje:

12-t kaptam összesen, egyikre sem válaszoltam, elnézést kérek érte!

Azért vagyok vele, mert minden szempontból megfelel nekem, egyedüli gond az, hogy ő a lightos szerelmeskedős szexet szereti, én pedig a durvább, kemény szexet. Az előtte lévő pasijaimmal lényegesen több olyan dolog volt, amiben nem passzoltunk. Tökéletes meg úgysincs.

2013. jún. 4. 10:49
 25/36 anonim ***** válasza:
Azért nekem válaszolhattál volna..... :-(
2013. jún. 4. 10:51
 26/36 anonim ***** válasza:
Ha szex terén stimmelne minden nem igényelnél más pasit?
2013. jún. 4. 10:52
 27/36 A kérdező kommentje:
nem személyes az oka, hogy nem válaszoltam :) Inkább azt nem szeretném, hogy hamis illúziót keltsek a nekem írókban. Mindegyik üzenetet író nagyon kedves és érdekesnek tűnő férfi volt. :)
2013. jún. 4. 10:53
 28/36 A kérdező kommentje:
26-os, nem, akkor nem igényelnék más pasit.
2013. jún. 4. 10:54
 29/36 anonim ***** válasza:

Én meg jól nyalok!

Még nem volt rám panasz....

Az első alkalom ingyenes :-P

2013. jún. 4. 10:56
 30/36 anonim ***** válasza:

Ha olyan jól csinálod, akkor miért nem szereti?

Az én párom is ilyen volt, de én megszerettettem vele, feloldottam minden gátlását.

Eszembe nem jutott volna, hogy megcsaljam, amíg nem nagyon akarta, mert szeretem.

2013. jún. 4. 10:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!