Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne egy olAn gazdag férjet fogni hogy úgy élhessek mint a filmekben? Szép vagyok és fiatal már csak egy gazdag férj kell de hogyan?
Kedves kérdező!
18 vagyok és a szüleim rohadt gazdagok!340 m2es villánk van budán óriás medencével és 3 kocsival.írj egy pmet!;)
93 cm a mellem. Nem szilikon igazi. Közepes méretü. 75D.
De az a baj ti nem értetek engem. Én most is pasikkal vetetem a ruháim meg ilyesmi vannak pasik akiket amugy lehuzok ugy hogy meg sex sincs de ezt nem szeretem csinalni és egy férj kellene értitek? Aki mindent biztosit és ő is mgkap tőlem amit tudok adni neki. Nem olyan pasi kell aki támogat közbe meg neje van mert abbol van valaszték olyan kell akinek én leszek az egyetlen és nekem is ő és elvesz és boldogan élünk mint pl amik dlután mennek hétköznap szappanoperákban is
:) majd gondolod, hogy egy ilyen pasi csak rád vár! :) És gondolod, hogy nem fog még melletted másik 10 nőt hülyíteni?
Feleségül meg minek venne? Vagy ha el is vesz, kapsz egy szép házassági szerződést az orrod alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!