Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan férfi, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan férfi, aki szerint vonzó ha egy nőnek nagy az orra?

Figyelt kérdés

Minden férfinak a pisze orr az ideál?

Van akinek a hosszú, nagy orrú nők a fétise? Vagy ha nem is fétis, de vonzónak találja?

Persze nem az orr a lényeg, hanem az összhang.. de ha most ezt az egyik elemet kiemeljük... akkor?

2013. jún. 1. 16:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha karakteressé teszi az arcot, akkor igen.
2013. jún. 1. 16:35
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem. Na de kell-e hogy minden testrészét vonzónak találjam? Ha szeretem, el tudom fogadni olyannak, amilyen. Nekem is nagy az orrom, és akiknek eddig ez nem tetszett, és ezt szóvá is tette, az azóta már mind százszor vissza kapta a sorstól. Nekem is nagy az orrom, nyilván nem is ebbe szeretett bele a barátnőm, de akkor mi van? Van ezer más tulajdonságom, ami tetszhet másoknak, minek lovagoljak akkor a nagy orromon? Na és, ha nem lenne semmi jó tulajdonságom, akkor mi lenne? Meglennék egyedül. Tennék rá magasról, hogy másoknak nem tetszem, mivel attól úgy sem lenne jobb az életem, hogy még panaszkodom is. Igen, nagy az orrom, sőt, más testi hibám is van, de ez miért baj? Nem kell úgy kinéznem, mint egy filmsztár! A barátnőmtől sem várom el, hogy modell legyen, nagyon csinos és okos nő, de neki is vannak hibái. Kit érdekel? Szeretem és elfogadom úgy, ahogy van. Nem lennék vele, ha nem tudnék ezekkel együtt élni.

20/F

2013. jún. 1. 16:39
 3/13 anonim ***** válasza:

Ha tényleg karakteressé teszi, az nagyon tetszik. Nem küldesz egy képet az arcodról, szemből, oldalról? Érdekelne, és megmondom őszintén a választ.

Üdv

21/F

2013. jún. 1. 17:11
 4/13 anonim ***** válasza:
Én is megnézném.
2013. jún. 1. 17:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Ez csak egy általános kérdés ami felmerült.
2013. jún. 1. 17:56
 6/13 anonim ***** válasza:
37%

Igen, nekem vonzó a nagy orr.

Rubenstein Izsák

2013. jún. 1. 19:19
 7/13 anonim ***** válasza:
2013. jún. 1. 20:14
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem valamiért a nagy orrú csajok még jobban is bejönnek általában, mint a pisze orrúak, sőt az ilyen Palvin Barbara féle csajok nekem nem jönnek be igazán.
2013. jún. 2. 02:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
én birom, ha van egy kis imperfekció a lány arcán, persze attól még nem árt ha igényes
2013. júl. 18. 17:27
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem pisze, de a krumpli orr az cseppet sem nőies!
2013. júl. 18. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!