Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális nő a média szerint? És milyen szerinted?
egyszerü a válasz:
média szerint: csábos,szexi cicababa aki arrogán,önzö,kivül nöies de belül férfias,
szerintem: természetes szépség,csinos,kedves,intelligens,kivül belül nö,azaz,önzetlen,gondoskodó,családcentrikus,hüséges
A média a topmodelleket és a műnőket "nyomatja"
Műmell, műszáj, műhaj, műsegg, műribanc.
Én speciel nem erre vágyom. Olyan nőre vágyom, aki kedves, megértő, nem fekszik le fűvel-fával és nem az az életcélja, hogy meghódítsa a világot és a pasikat, hanem törekedne arra, hogy közös életet éljünk és szépen minimális veszekedés nélkül neveljük fel a gyerekeinket, akkor is, ha épp anyagi nehézségekkel küzdünk.
Jó tudom, romantikus hülye vagyok, de remélem, megtalálom a romantikus hülye páromat idővel... :)
Média: agyig felfújt, vihorászó, szintetikus photoshop maca, az IQ-ja egy rozsdás csipeszé, álszent csirke, de amúgy akkora rib@nc, hogy még a világűrből is látni.
Szerintem: Természetes, Szerény, Félénk, Okos, Gondoskodó, Szép, Odaadó, Becsületes. Vagyis a mai trend totális ellentéte.
média: makulátlanul szép, mindent megkap
szerintem: jó társ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!