Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet úgy egy kapcsolat, hogy a férfi 40 évvel öregebb a nőnél? ( Nő 21 férfi61). Sokak szerint ilyen korkülönbséggel a nő nem szerelemből van a férfival.
nagypapa-unoka kapcsolat esetleg..
ez túl sok szerintem
Ha a nőnek apakomplexusa van, mert az édesapja meghalt kislánykorában, akkor előfordul.
DE: Minden egyéb esetben, már a 20 évvel idősebb férfiakhoz sem szerelembőlvonzódik az ember, hanem azért, mert ilyenkorra a férfi már rendelkezik megtakarítással, esetleg jelentősebb vagyonnal, a gyerekei felnőttek, tehát nincsen velük gond. Egyszóval csakis a pénzért és a könnyű megélhetés reményében.
Férfiak ezt jegyezzétek meg: sosem vagyunk szerelemből idős férfival (kivétel a fenti eset), csakis a pénzetekre hajtunk ilyenkor.
Működhet is akár (nem tudom, nem próbáltam), de a férfi biztos, hogy jóval hamarabb fog meghalni, mint a nő (kivéve extrém esetben), szóval még ha működik is, rövid ideig fog tartani. A férfi egy idő után nem is lesz képes a szexre valószínűleg. Esetleg beteg lesz, lehet, hogy ápolásra, gondoskodásra szorul. Én ezt nem biztos, hogy tudnám vállalni.
"Sokak szerint ilyen korkülönbséggel a nő nem szerelemből van a férfival."
Ehhez nyilván ismerni kellene a férfi helyzetét. Mármint, hogy gazdag-e. Mert akkor nyilván lehet így. De ismertem egy párt, ahol a lány a férfi első házasságából származó gyerekével volt egyidős. Na az a pasi kicsit se volt gazdag, csúnya is volt, öreg is - szóval az 1000% hogy nem érdekből volt vele a lány. :) (Azóta se tudom különben, hogy mit evett rajta. Még ha legalább sármosan öregedett volna, mint mondjuk Sean Connery.)
Dehogynem működhet!
Alig pár évet kell csak várnia a hölgynek, és utána biztos anyagi háttérrel tud nekivágni a világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!