Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez nem álszentség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez nem álszentség a nők részéről?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy állítólag ők is szeretnek szexelni, ennek ellenére mégis úgy állítják be magukat, mintha csak amiatt a fránya pasi miatt csinálnák az egészet, mintegy jutalomként engedélyezve neki a dolgot.
2013. máj. 31. 21:20
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez is marhaság, azt állítani, hogy a nők folyton "feltételekhez kötik" meg "jutalomként adják" valamiféle szabályrendszer szerint a szexet. Nem állítom, hogy nem lehet ilyen, de azért ezt sem kéne általánosan elhinni.

Amit a jó szexről mondtál és arról, hogy sok nőnek megfelelő érzelmek kellenek ehhez, na ez a része igaz. Ami a történet végén szerepelt, az viszont csak arról szól, hogy nem a lány önzése, hanem a pasié szabályozza a kapcsolatokat, ami szintén nem jó szerintem. Olvastam valahol egy olyan kommentet, hogy egy pasi ha nem kapja meg éppen amit akar a nőjétől amikor akarja, akkor továbblép. Viszont ha a nőtől folyton olyat követelnek meg, amit adott időben magától nem adna meg, az lealázó, és onnantól kezdve nem párkapcsolat, hanem érzelmi zsaroláson alapuló szexuális zsarnokság.

Kérdező: igen, van, amikor a nő csak azért ad meg valamit egy férfinak, hogy annak legyen jó. De attól még, hogy ez előfordul, létezik ugyanúgy az is, amikor a nő akarja jobban és a férfi adja meg neki, amire vágyik, miatta.

2013. jún. 11. 11:25
 32/40 anonim ***** válasza:
Nem mert a pasik sokkal kanosabbak mint a nők..Bár nem mindig :D
2013. jún. 21. 11:06
 33/40 anonim ***** válasza:
Igen, ez álszentség.
2013. jún. 21. 11:13
 34/40 anonim ***** válasza:
ha megfelelő módon közeledik egy férfi, akkor a nők eszét is simán el lehet venni. Folyamatosan éleszteni kell a nőkben a tüzet, előbb-utóbb rávetik magukat az emberre. :)
2013. jún. 21. 11:58
 35/40 anonim ***** válasza:

Azért arról ne feledkezzetek meg, hogy sok fiú/pasi/férfi csak trófeát gyűjt/gyűjtene...

Ez ellen azért tenni kell, ha nem akar az ember lánya egy lenni a sorban.. Manapság nagyon sokan csak erre hajtanak. Nehéz normális párkapcsolatot kialakítani.. Ha pedig a nő vár a szex terén a bizonyossal, van aki addig "más nőkre jár" és nem erölteti a kiszemelttel a dolgot... Nagyon nehéz bizonyos esetekben kiszúrni, hogy az aktuális emberke mit is szeretne.. És igen! Nőként szeretem a minőségi szexet, olyannal akivel az érzelmi oldal is rendben van.. Ki szeret strigula lenni??!! Én nem. És törekszem is erre, hogy elkerüljem.. Habár volt rá példa, hogy nem sikerült...

2013. júl. 20. 10:18
 36/40 anonim ***** válasza:
Csak ennyit mondanék: Ne csodálkozz, hogy még szűz vagy!
2013. aug. 4. 21:45
 37/40 anonim válasza:
0%
De igen az: álszentség.
2013. aug. 4. 22:24
 38/40 anonim ***** válasza:

FYI, nem olvastam végig még az első oldal válaszait se.

Ez a viselkedés az idióta amerikai filmekben van. Továbbá az 5 másodperces aktus, az "érintésre elélvezés", a "figyejjmá rossz lyuk" is és a többi baromság is onnan származtatható.

Ha jól csinálja a férfiember, akkor élvezi a nő, és akarja. Sőt, kezdeményezi.

2013. aug. 24. 22:23
 39/40 I am God ***** válasza:
Az összes imádja a jó szexet. AZ ÖSSZES
2013. aug. 25. 01:51
 40/40 anonim ***** válasza:
Szerintem én nem szoktam ilyet csinálni.:)
2014. márc. 24. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!