Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell ez az álszentség mindkét nemet illetően?
Ez a "nekem nem kell szép lány/jóképű fiú, nekem jobban bejönnek az átlagosak".
Vagyis embereknek a szürke, hétköznapi emberek jönnek b. Ahhaaa.
Mi lenne, ha inkább beismernék az ezek emberek, hogy azért van ez, mert nem kapnák meg a legszebbeket/legjóképűbbeket. Már csak azért mondom, mert mindenki levágja akinek nem két bites az agya, hogy maguknak hazudnak ezzel, de még milyen hitelesen, ha sokat ismételgetik még valósággá is válik számukra.
Ahelyett, hogy az illető szembenézne a valósággal, és ha nem tetszik neki akkor tenne ellene valamit, ehelyett úgy torzítja a valóságot, hogy az neki megfeleljen. Nem hiszem, hogy kell részletezni, hogy milyen problémákat okozhat később más területeken is, ha valaki úgy kerüli el a problémát, hogy elferdíti a valóságot maga számára. Így nem lehet elkerülni a problémával való szembenézést.
kérdező, neked az a problémád, h nincs csajod, így van?
van akinél álszentség, van, akinél nem az, ehhez azért kell némi érettség
a szemét meg senki nem csukja be, konstatálhatja mindenki, h na ő jól néz ki, de attól még nem biztos, h járna is vele
nekem személy szerint hosszútávra nem kellene túl jóképű pasi, és nem azért mert nem kaphatnék, engem egyszerűen idegesítene, h őt akarnák felszedni a csajok...akkor sokkal inkább egy átlafos, vonzó pasi
Csajom nincs is, barátnőm van.
A problémám pedig le van írva, most nem rágom a szádba, ha nem tudsz szöveget értelmezni.
Nézd! A szépség az relative! Nincs olyan hogy 'átlagos' egyébként, pl én ilyet soha nem mondok hogy 'óh, nekem az átlagosak jönnek be'.
Sosem voltam megelégedve magammal általános suliba. Emlékszem, 4.-es voltam amikor bele estem egy fiúba, de persze csak álmodoztam róla. Úgy éreztem hogy én csúnya vagyok neki...
Mert ő olyan helyes volt, magas, jóképű, kékszemű....
Emlékszem, pont ballagott már akkor, azt hittem nem látom soha többé.
4.-be még egy kis ragyás, duci kislány voltam, akibe mindenki belekötött.
8.-os koromra lefogytam, és megváltoztattam magamon jó pár dolgot (de még így is csúnyának éreztem magam)
Szóval az történt, hogy 8.-ba újra összefutottam a fiúval (aki azelőtt nem tudott sem rólam, sem az érzelmeimről) egy sulis összejövetel alkalmával. Tudjátok mi volt a fiú első szava? ''ez a lány a legszebb a suliban..'' a barátaim elmondták nekem, de én nem hittem nekik, azt hittem csak kitalálják. :) aztán a fiú odajött..és mindezt a szemembe mondta. Nem tudtam elhinni......mivel én akkor még csak 14 voltam, nem mondtam el mit éreztem/érzek, tehát nem reagáltam rá különösebben. Aztán eltelt 2 év, és 16 voltam amikor összejöttünk. :)
2 éve vele vagyok már!
Szóval ilyen dolog a szépség, nem tudhatod kinek vagy átlagos, kinek gyönyörű, panaszkodni felesleges, ehelyett meg kell tenni mindent hogy szépnek érezd magad, ha úgy adódik fogyni, jó stílust kialakítani, egyéninek lenni, ápoltság az alap!!
Puszi 18l
Nagyon kevés a tapasztalatod, van nagyon tudatlan vagy ezzel kapcsolatban.
Egyrészt már itt is a legtöbben azt írják, hogy igenis számít, hogy külsőleg is vonzódjunk valakihez még akkor is, ha a belső értékek tartanak leginkább egymás mellett.
Másrészt sokszor hiába írjuk le az igazságot, csak annak hisztek aki a ti szátok íze szerint ír. 16 éves korom óta soha nem volt problémám azzal, hogy esetleg ne kaptam volna meg azt, akit akartam, az a típusú nő voltam, aki válogathatott. Válogattam is és mégsem mindig a leghelyesebb pasi mellett döntöttem. Volt, hogy valaki nagyon megtetszett, de ahogy megismertem, egyre csúnyábbnak láttam és volt, aki először kevésbé tetszett (nem taszított külsőleg, de nem is jött be), később megszépült a szememben. Ezt tovább nem részletezem, mert sokaknak ez eleve magas, a falnak meg minek beszélnék?
Ráadásul ott van még az is, hogy a szépség tényleg relatív, egy barátnőm (szép lány, nem valami bányarém) ódákat zengett nekem egy pasiról, milyen jól néz ki, amikor meg megláttam, hát komolyan majdnem elküldtem a barátnőmet a szemészetre. :)
Létezhet és biztos létezik olyan, hogy azért van valaki a párjával, mert nem talált jobbat. Én soha nem kényszerültem beérni ennyivel és nem is értem volna be. Mégis nekem is volt olyan barátom, akit rajtam kívül mindenki bűn rondának tartott.
1-esnek igaza van.
Amúgy meg ezt az álszentséget itt olvashatod a legtöbbet, én az ismerőseim körében ilyen rinyát meg hasonlókat sosem tapasztaltam még.
Fiú vagyok.
Nekem nem kell szép lány, ezt álszentség nélkül is megmondom. Viszont átlagos se kell. Min. 25 éves, IQ 130 a határ, legalább 2 idegen nyelv társalgási szinten, no pia, no cigi, NO BULI, gyerek pedig végképp nem! Az én IQ-m a katonai sorozáson 148 volt, már a negyedik idegen nyelvemet tanulom. Szóval nem magas a mérce. Viszont nem baj, ha nem végzett egyetemet, mert az nem azt jelenti, hogy művelt, hanem, hogy van protekciója, tudjuk, kik járhattak az egyetemekre annak idején, meg a Foxi Maxi diplomák stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!