Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álszentség felsőfokon?!
Még,hogy nem a pénzre meg a külsőre mentek?:D (nem mintha valaha kidobtam volna rátok 200 forintnál többet és sose voltam ilyen kedves,udvarias kis nyálgép:D) Itt majdnem minden egyes rohadt válasz arról szól a kérdéseknél,hogy a Barátját a belső értékei miatt szereti :D:DD:D úristen!! ki az a hülye aki még beveszi ezeket a baromságokat? legalább egy ilyen anonim oldalon nem hazudnátok az ember pofájába..
20/f
Ez jó xD amm igazad van sokan csak ez miatt jönnek össze , de kivételek mindig vannak ;) :)
15/ L
Igaz és ebben a nehéz helyzetben ,amiben az ország van, még igazabb. Eddig is kellett a pénz a nőknek, de mostmár mindennél fontosabb lett nekik.
Ismerkedj külföldi nőkkel, sokkal emberibbek, minden tekintetben jobbak, mint a magyarok.
Szerintem:
Nem CSAK a külső számít, de a külső IS!
Én nem jönnék össze egy dagadt sráccal, mert nem jön be, lehet tőlem kedves, de csak mint barát tudnám értékelni.
Bizonyos szinten legyen a fiúnak kedves arca, mert egy gnóm arcú ember: nem jön be.
DE!
Lehet tőlem akármilyen jóképű, helyes izmos awww srácocska, ha egy büdös bunkó, cigizik, s*ggfej, vagy nem romantikus, nem az esetem, akkor nem jövök össze vele. Ennyi. Pacsi.
szerintem azért nem kellesz senkinek mert ilyen vagy!!
ha kicsit kedvesebb lennél, és nem mindenki más lenne a szar ember, lehet valaki téged is kedvelne....
Ja és hozzátenném az előttem írónak:
A külföldi nők jobbak? A pasik meg mindenhol s*ggek.
"Kedves Kérdező, mi van nem kellesz senkinek?:D"
Szerintem pontosan ez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!