Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Álszentség felsőfokon?!

Figyelt kérdés

Még,hogy nem a pénzre meg a külsőre mentek?:D (nem mintha valaha kidobtam volna rátok 200 forintnál többet és sose voltam ilyen kedves,udvarias kis nyálgép:D) Itt majdnem minden egyes rohadt válasz arról szól a kérdéseknél,hogy a Barátját a belső értékei miatt szereti :D:DD:D úristen!! ki az a hülye aki még beveszi ezeket a baromságokat? legalább egy ilyen anonim oldalon nem hazudnátok az ember pofájába..

20/f

2011. nov. 16. 15:23
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Bocsi de nem lány vagyok öcsém,csak az írásodról olvasható hogy egy hisztis p öcs vagy:D
2011. nov. 17. 06:50
 22/27 anonim ***** válasza:

Én sem Nö vagyok, csat leírtam a véleményem.

Ember, nézd meg amit írtál. Ha a végén nincs ott, hogy 20 éves vagy, akkor simán rávágnám, hogy 14!

"(nem mintha valaha kidobtam volna rátok 200 forintnál többet és sose voltam ilyen kedves,udvarias kis nyálgép:D)"

Egy Nöt meghívni valahová nem nyálgépség, hanem udvariasság, kedvesség.

Ha majd tisztában leszel önmagaddal, akkor tudsz csajozni, addig nem. Na meg ilyen felfogással...

2011. nov. 17. 09:11
 23/27 anonim ***** válasza:

Tudod, kedves Kérdező, engem a következő duhít.

A volt barátom, aki 16 éves, megcsalta az összes barátnőjét, és mindhez 3-4x visszakönyörögte magát "Megváltozom" "Be voltam rugva." stb. szövegekkel.

A múlt héten beszélgettem vele és egy fura ötlettől vezérelve megkérdeztem tőle: Miért csinálja ezt?

A válasza azm volt, hogy "A nők alacsonyabb rendűek, ha kedvem van, akkor úgy tiporom el őket, ahogy szeretném.

Megjegyzem egy nemvalami sejdehelyes firól van szó.

Szerinted ez helyes? Miért beszélünk csak a nők hibáról (Ami amúgy megvan a férfiakban is)? Ha már az egyik nemről úgy írunk, ahogy te, akkor írjunk a másikról is, vagy, ha nem tetszik, ne írjunk egyikről se.

Az a baj, veletek férfiakkal, hogy képtelenek vagytok beismerni, hogy semmivel nem vagytok fontosabbak nálunk nőknél és semmivel nem vagytok jobbak se.

2011. nov. 17. 17:53
 24/27 anonim ***** válasza:

Utolsó, miért lennénk jobbak. Egyik sem felsőbbrendűbb a másiknál. (Ez mekkora elmeroggyant gondolat már.)

A nemeknek szükségük van egymásra. Csak éppen ma annyi hatás éri az embereket, hogy tévhitekkel tüzdeltek lesznek.

2011. nov. 17. 18:07
 25/27 anonim ***** válasza:

A baj, hogy itt és nem csak itt, mindkét nemű személyektől ezt hallom. Hogy ilyenek a nők/férfiak.

Miért kell a hibákat nézegetni? Aki szerinted "hibás", azzal nem kell foglalkozni. Ennyi.

2011. nov. 17. 18:09
 26/27 anonim ***** válasza:

*mindkét nem tagjaitól.

vicces lenne, ha mindkét nemű személy lenne o.O

2011. nov. 17. 18:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy felesleges panaszkodni, mert mindkét nem panaszkodhat a másik hibáiról. Érteni egymást úgysem fogják a nők és a férfiak.
2011. nov. 17. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!