Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álszentség felsőfokon?!
Még,hogy nem a pénzre meg a külsőre mentek?:D (nem mintha valaha kidobtam volna rátok 200 forintnál többet és sose voltam ilyen kedves,udvarias kis nyálgép:D) Itt majdnem minden egyes rohadt válasz arról szól a kérdéseknél,hogy a Barátját a belső értékei miatt szereti :D:DD:D úristen!! ki az a hülye aki még beveszi ezeket a baromságokat? legalább egy ilyen anonim oldalon nem hazudnátok az ember pofájába..
20/f
Most ezzel nem sok újat mondtál kérdező.
De persze majd mindjárt leugatnak, hogy:
- nem kellesz senkinek
- csúnya vagy
- én nem olyan vagyok
- rossz helyen keresgélsz
És hasonlók. Nyilván vannak, akiknek számítanak a belső értékek, de egy ágrólszakadt faszival senki sem fog összeállni, lehet az akármilyen rendes ember. Ezt persze még egy névtelen fórumon sem fogja senki sem beismerni.
Lehet fröcsögni ezen az álszentségen, de inkább szokj hozzá, mert egyedül úgy se váltod meg a világot!
Ha kiakadsz rajta, az meg kinek jó??? Ilyen az élet.
az exem csak akkor keres meg, ha kölcsön pénz kell neki... mégis bele vagyok zúgva még mindig...hogy is van ez?
22/L
17:07
Úgy hogy hülye vagy. (És nem, a szerelem nem vak, nem egyenlő az otsobasággal. Az ostoba ember akkor is ostoba, ha nem szerelmes.)
Én nem hazudok.Van lakásom,normális körülmények közt élek,nemsokára meg lesz a diplomám.Eddig csak hátrány volt,hogy van lakásom,mindig ha volt valakim,az kb már itt lakott szinte.Ezzel nincs is semmi probléma,de meghívást nem nagyon kaptam,hogy aludjak én is nála.(kőgazdag szüleivel élő hapsik voltak).Szóval a mai fejemmel már tudom, hogy jobb ha a férfinek is van lakása(mindegy,hogy albérlet,vagy saját),normális munkahelye,és bizony legyen pénze néha elvinni vacsorázni(lehet olcsó pizzéria is),moziba,vagy épp egy forralt borra,kávéra.
Sokszor fizettem már mozinak a felét,de minimum ha a jegyeket a férfi fizette,én álltam az üdítőt,popcornt,ami majdnem ugyanannyiba került.
Sajnos a szerelemmel nem lakik jól az ember,és tetőt sem ad a feje fölé.
Kedves kérdező!
Hát, én találtam egy tehetősebb családból származó lányt, akivel lassan 1 éve járok. Jómagam hát fogalmazzunk úgy, hogy nem vagyunk túl tehetősek... Nem mindenkinek a pénz a minden.
Szerintem ezt a pénz dolgot sok ember félreérti.
Senki nem besel a pénz mennyiségéröl, mert lehet hogy az egyik embernek nincs éppen pénze bora borára menni nyaralni, a másiknak meg buszbérletre....
Elöször is ezt kellene tisztázni, mert ugye az valóban kellemetlen, ha az ember a barátnöjét/kiszemeltjét egy bambira sem tudja megívni.
Vagy tévedek?!
Úgy gondolom, hogy Férfiakként saját magunk felé kell annyi igénnyel rendelkezni, hogy igen is veszünk a Nöknek olykor egy szál virágot, elvisszük valahová olykor, de ha ezek nem is, akkor meglepni apróságokkal.
Az emberek mindig nagy dolgokra gondolnak, pedig ez hülyeség.
Találni kell egy embert aki szeret és Ö boldog lesz attól is, ha leírod egy kis cetlire, hogy "szeretlek" és elrejted a kabátzsebébe vagy mittudomén....
Nem kell túlzásba vinni az anyagiaskodást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!