Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ennek így értelme? Utálat felsőfokon!
na nézzük...
utál a (leendő) barátnőm...
1. apja (ki akart már csinálni párszor zsarukkal)
2. anyja (nem bírja a képem, meg egyáltalán, hogy veszem a bátorságot, hogy az ő kis "szendeszűz" lányára teszem kezem)
3. testvérei ("jobbat érdemelsz" mondja egyik - "undorító kis gyökér" mondja másik)
4. haverjai ("ki ez a beteg f*szfej?")
5. barátnői ("ki ez a gáz pasi, nézd már az arcát!!")
6. rokonai ("mit keres EZ itt?")
tehát - van ennek így értelme? nem akarok velük sem jópofizni, sem benyalni nekik, nem vagyok érdekember, és egyszerűen nem fogok olyan emberekkel tisztességes ember módjára bánni, beszélni, akik felszínesen, előítélettel teli módon fordulnak hozzám.
persze, végiggondoltam már, hogy tényleg ennyire sz-r lennék, de úgy érzem, vannak hibáim, de hogy úgy viselkedjenek velem, mint valami utolsó senkiházival, na, az már fáj...
szal van ennek egyáltalán értelme?
szeretni szeret
csak elég bizonytalan és befolyásolható...
néha már azokat vágja fejemhez amit rokonai, pedig tudja hogy nem úgy van
hát megérné, őérte minden
csak (mivel befolyásolható) kezd egyre eldurvulni a helyzet, kezd ellenem fordulni
meg lehet ezt akadályozni?
próbáltam vele beszélni de egyre erőszakosabb (sosem volt ilyen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!