Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tele van álszent emberekkel ez az oldal? Ha igen szerintetek mire jó ez?
Arra gondolok, h elég nagy a való világban meg ezen az oldalon tapasztaltak között a különbség, már ami az igényeket illeti párválasztás terén.
Hol nevetségesnek tartom, hol szánalmasnak mikor a nők nem győzik leírni, h nekik se a külső, se a pasi egzisztenciája, se a farokmérete, se a magassága, semmi nem számít!
Sőt, ha lehet választani, inkább a 8 cmes farkú, a 18-as helyett, a 150 cm magas az 180as helyett, a hajléktalan a vállalkozó helyett, a vézna a sportos, izmos helyett meg a csúnya a jóképű helyett.
A való életben pont a fordítottját lehet észlelni, az oldalra is az ilyen palik jönnek panaszkodni.
Szal mire jó ez az álszenteskedés?
Egyébként a pasik se különbek, azt is imádom mikor elkezdődik a "mellenincs" lány a legjobb meg a többi.
Figyeld csak meg, azok a pasik és csajok nem írnak az ilyen kérdésekhez, akikhez pont szólna. Máskor nagy a szájuk, de ilyenkor lapítanak és nem írnak, csak az a pár ember, aki tényleg úgy gondolja, hogy nem gáz, ha a másik nem tökéletes.
Amikor olyan kérdés van, hogy miért züllött a 13-15 éves korosztály, akkor pont nem ír oda egy érintett sem soha.
Gondolom, kínosak nekik az ilyen kérdések, vagy nem is tudom.
Pedig bőven van olyan butaliba, akiknek csak a gazdag, izomtibi pasik jönnek be, talán több is, mint mi azt hisszük.
én vállalom a véleményem, de azon mindig megsértődnek a pasik, lepontoznak és rögtön ocsmányságokat írnak mert fáj az igazság.
én vállalom hogy a farokméret nálam 14 centitől kezdődik és lehetőleg 18-nál hosszabb ne legyen.
vállalom hogy nem a rendes fiúk tetszenek mert én sem vagyok rendes lány, hogy a magabiztos macsók akiknél sosem lehet tudni biztosat jobban izgatnak mint a pacskerek.
vállalom hogy 170-180 centi közti pasit akarok mert azalatt nekem hónaljcirkáló, afölött meg zsiráf :D
azt is vállalom hogy a szőrtelen izmos jobban tetszik mint a dzsungelltestű vézna/dagadék.
vállalom hogy imponál ha a pasi mindent fizet és Csepel bicaj helyett Peugeot-val visz kirándulni :D
meg azt is vállalom hogy ha nem jön össze minden így és hiányzik pár tulajdonság, akkor jöhetnek a belső értékecskék is, hátha úgy még szóbajöhet valami :D
jah, és "mellenincs" lány vagyok, mégis ekkorák az igényeim :D
"a % alapján ki lehet szúrni nagyjából. "
Nagyon:)
Én leírom, h nekem pasinak számít a külső.
Lepontoznak nullára.
Más leírja, h neki mindegy a külső(ami egyértelmű kamu), fel van pontozva 100%-ra, mert a csúnyák megörültek.
Na most ebből te mit szűrsz le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!