Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tele van álszent emberekkel ez az oldal? Ha igen szerintetek mire jó ez?
Arra gondolok, h elég nagy a való világban meg ezen az oldalon tapasztaltak között a különbség, már ami az igényeket illeti párválasztás terén.
Hol nevetségesnek tartom, hol szánalmasnak mikor a nők nem győzik leírni, h nekik se a külső, se a pasi egzisztenciája, se a farokmérete, se a magassága, semmi nem számít!
Sőt, ha lehet választani, inkább a 8 cmes farkú, a 18-as helyett, a 150 cm magas az 180as helyett, a hajléktalan a vállalkozó helyett, a vézna a sportos, izmos helyett meg a csúnya a jóképű helyett.
A való életben pont a fordítottját lehet észlelni, az oldalra is az ilyen palik jönnek panaszkodni.
Szal mire jó ez az álszenteskedés?
Egyébként a pasik se különbek, azt is imádom mikor elkezdődik a "mellenincs" lány a legjobb meg a többi.
Pocok :)
De te azért vagy annyi mert mindig felszavazlak :)
Pocok... és arra nem gondoltál, hogy az a százalék esetleg azért alacsony, mert folyamat lepontozgatják a válaszait az őszinteségéért? mint pl. az enyémet :)
nem 75%, csak 74, így már nem is szabad hinni nekem, meg biztos nem vagyok lány :D
na ezért nem írok ide semmit..
még nincs százalékom de ezekután sehova nem írok kommentet
okés :)
amugy igaza van a 11-esnek itt néha az őszinteségért is lepontozzák az illetőket, mert az igazság roh@dtul tud ám fájni!
Jó és szerinted még 2-3-4 kérdésnél őszinte leszek akkor nem fog lemenni a százalékom?
Én ezzel nem foglalkozok, állítom, h két nap alatt összehugyozok neked egy 81%-ot.
Mást nem kell írni csak:
Nekem nem számít a méret, a volt barátomnak 4 centi volt mégis isteni volt!
Nekem nem számít ez se meg az se.
Hopsz már meg is van a 81%, sőt a családi kategóriában ha pluszban leírom még, h minden pasi se.ggfej....garantált a 90% is:)
most mit kell állandóan ezen a témán pörögni?mindenhova leírom az én gondolataimat a témával kapcsolatosan,engem is le szoktak pontozni össze-vissza(mondjuk nem is érdekel,mert vállalom,h ezt gondolom)
ez a gazdag pasi téma már untig elég.nekem nem kell gazdag pasi.elég jól keresek,magamnak veszek mindent,és lesz@rom,kinek van pénze,meg nincs.OKÉ!nem teljesen csóró,nem önellátó pasit képzelek magam mellé.ez szerintem evidens.de ha már keres 60e-t,amiből magát szó-szó el tudja tartani,akkor nem zavar a dolog
a jóképűség relatív.nekem nem mindig tetszenek a jóképűnek mondott pasik,sőt,sok mások által rondának titulált emberrel is voltam már.pont nem érdekelt a külvilág.nem szeretem sem a páwácskácskácskákat,sem a b.zis szépfiúkat.
sportos alkat?nem szempont.volt már ducibb és sportosabb pasim is,sőt,vézna is.
magas?hát 180cm-hez te mit tudsz elképzelni?150cm-es pasit keressek,v mi?!
szóval ezzel az álszentséggel nem értek 1et.sok ember biztos az,de nekem az a fontos,h ÉRTÉKES,ÁPOLT,NORMÁLIS,EGÉSZSÉGES LELKŰ embert találjak,nem a fizetése alapján fogom megválogatni
és igen,szőke,magas,cicis cicababa volnék,de ki nem sz@rja le?!ja,persze,nekem 1szerű pasit találni,mondják mások.pedig nem.mert a belső értékek elvesznek a legtöbb esetben.nem fogok valakivel összejönni a jóképűsége v a pénze miatt
imádom az általánosítást és az előítéleteket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!