Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tele van álszent emberekkel ez az oldal? Ha igen szerintetek mire jó ez?
Arra gondolok, h elég nagy a való világban meg ezen az oldalon tapasztaltak között a különbség, már ami az igényeket illeti párválasztás terén.
Hol nevetségesnek tartom, hol szánalmasnak mikor a nők nem győzik leírni, h nekik se a külső, se a pasi egzisztenciája, se a farokmérete, se a magassága, semmi nem számít!
Sőt, ha lehet választani, inkább a 8 cmes farkú, a 18-as helyett, a 150 cm magas az 180as helyett, a hajléktalan a vállalkozó helyett, a vézna a sportos, izmos helyett meg a csúnya a jóképű helyett.
A való életben pont a fordítottját lehet észlelni, az oldalra is az ilyen palik jönnek panaszkodni.
Szal mire jó ez az álszenteskedés?
Egyébként a pasik se különbek, azt is imádom mikor elkezdődik a "mellenincs" lány a legjobb meg a többi.
vannak akik megsértődnek,
vannak akiknek fáj az igazság,
vannak akik csak unalomból járnak fel és csak benyögnek 1-2 szót,
van aki tényleg értelmesen válaszol, ARRA ami érdekli és normális,
van trollkodik,
van aki azt élvezi h b@szogat másokat,
vannak akik csak jó színben akarnak feltűnni, és még egy anonim oldalon is hazudnak nagyon sokan.
Oké, akkor nézzük, én mit vállalok.
Nagyon számít a külső, de az a fontos, hogy NEKEM tetsszen és az ízlésem eltér az átlagtól.
Nem akarok pénzes pasit, nem állnék le olyannal, aki villog, mert gáznak tartom. Van saját pénzem, az ideális jelölt nagyjából úgy él, ahogy én azt megszoktam, hogy ne menjen az életminőségem rovására a kapcsolat, de mástól származó luxus köszönöm szépen, nem kell.
- A legjobb, ha van pénze és ez a tény nem érdekli.
A magas, vékony, feminin pasik jönnek be, hosszabb sötét hajjal és kék, zöld szemmel.
- Ennek ellenére volt már mindenféle magasságú és hajszínű pasim, mindhez vonzódtam. Az egyetlen, ami sosem változik, hogy legyen vékony. Se a sportos, se a dagadt nem jön be. Taszít.
A farok. A vastagság a lényeg, se a túl vékony nem jó, se a túl vastag. 14 alatt gyakran annyira vékony, hogy nem érzem, 18 felett meg néha annyira vastag, hogy fáj. Igenis lényeges, de nem a hossza.
Irtózom a csapott válltól és a sok szőrtől. Az tetszik, amikor a pasi testének olyan az ívei, hogy attól megmozdul bennem valami. Erre nincs pontos leírás.
IQ IQ IQ IQ
- A különc, művész, független, nem csajozós, elborult elmék vonzanak.
Munka. Nekem teljesen megfelel, ha nem dolgozik a hagyományos értelemben. Sportolóval sose jönnék össze.
Ezekből összeáll valami, ami nekem vonzó. Pont olyan preferencia, mintha az izmos, gazdag macsókhoz vonzódnék, semmivel sem vagyok "jobb".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!