Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez nem álszentség a nők részéről?
Szeretem a szexet, a magam és a férfi öröméért csinálom egyaránt...hiszen a kettő összefügg. Ha másiknak jó, az nekem is jó, hisz tudom, hogy miattam jó.
Téged valaki vagy nagyon csúnyán átvágott, vagy még szűz vagy, vagy még sosem dugtál egy jót, vagy pedig az érzelmi intelligenciád a béka segge alatt van. Peace.
24L
21:22
ezek alapján a nagyon csúnya átvágás esete forog fenn
Első jól mondja.
Senki sem állítja be így a dolgot, akik meg szerinted igen, nos azok olyanok is voltak, biztos ilyet érdemeltél. Ez van.
A pasim és én mindig összebújúnk, amint alkalom van rá, mert hihetetlen király együtt.
25N
Te most tulajdonképpen miről is beszélsz?
Ha jól sejtem azért általánosítasz, mert a te környezetedben a ribik a szexet eszköznek használják a férfiakkal szemben. Az én környezetemben és velem is másképp van, de lehet, csak mert én is meg a környezetemben élők is nők, nem pedig ribik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!