Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az eszemre, vagy a szívemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eszemre, vagy a szívemre hallgassak?

Figyelt kérdés

Eszem szerint egy helyes sráccal akarok lenni, aki szeret, ám de nem valami olyan aki a kezét tűzbe tenné értem.

Szívem szerint egy kevésbé helyes, az életét adná értem..Félt, óv, gondoskodik rólam.

Szeritetek ki válasszak?

2009. okt. 6. 15:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nehéz kérdés, de neked kell döntened!

Ülj le, gondolkozz el hogy kivel érzed magad jobban, ki jelent neked többet, kihez bújnál hozzá esténként, ki mellett ébrednél reggelente, ki az akinek olyan a személyisége mint neked...

Lehet hogy betenné a kezét érted a tűzbe honnan tudod hogy nem?

Ezt neked kell tudnod...

L/22

2009. okt. 6. 15:58
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a szívedre...

Akkor később még mentheted magad azzal, hogy "hülye voltam, nem hallgattam az eszemre", na de fordítva??? ;o)

A szív kérdéseiben a szívre kell hallgatni. Ez a szabály. Sokan döntenek "okosan", és nem lesznek tőle feltétlenül boldogok.

2009. okt. 6. 16:01
 3/13 A kérdező kommentje:

Hát nemtudom.

De köszönöm szépen a válaszokat :)

2009. okt. 6. 16:02
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nos mit érsz egy oylan sráccal, aki ugyan helyes, de nem tenne meg mindent érted, nem gondoskodna rólad, stb... Ja és szerintem itt van egy kis ellentét. Azt írtad a helyesebbik srác szeret téged. Szerintem ha valaki igazán szeret egy embert, akkor tűzbe teszi a kezét érte bármiről is legyen szó. Ezen gondolkozz el egy kicsit!
2009. okt. 6. 16:02
 5/13 anonim ***** válasza:
34%

Feküdj le mindkettővel, csapd be, és használd ki őket.

(már az, hogy e kérdést így és itt teszed fel, önmagában egy vicc)

2009. okt. 6. 16:05
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
a szivedre :)
2009. okt. 6. 16:05
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
a SZÍVEDRE hallgass és légy boldog.
2009. okt. 6. 16:15
 8/13 anonim ***** válasza:
Szívedre?akkor te ezt a kevésbé helyes srácot szeretd jobban ha ő kapta a szíves helyezést és a másik az eszeset....tehát a szívedre:)
2009. okt. 6. 16:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha most 10-9 arányban a helyes srác nyer, akkor ővele fogsz járni?
2009. okt. 6. 17:11
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
a szivedre ♥
2009. okt. 6. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!