Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felszedtem pár kilót, erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszedtem pár kilót, erre a barátom beszólogat. Jogos a sértődésem?

Figyelt kérdés

Sose voltam vékony alkat,de lefogytam, csak sajnos egy részét visszaszedtem.

Barátom akkor ismert meg amikor le voltam fogyva. Most azonban visszaszedtem,és ma szóba került ez a fogyókúrás dolog. Valahogy feljött a fenekem mérete, erre elkezdi hogy "hát igen nem kicsi". Én meg jól megsértődtem,erre ő fokozta azzal hogy " én elmondom neked a véleményem,mert ez a párkapcsolat lapja az őszinteség".

Annyira rosszul esett,legalább annyit mondhatott volna hogy pont jó a mérete vagy valami...ennyi hazugság szerintem beleférhetett volna.

Mondtam is neki hogy akkor menjen és keressen véknyabbat. Majd jött azzal hogy nem , mert ő csak engem szeret,és nem akar mást.

Kicsit haragszom rá, ha nem tetszik neki az alakom,miért nem keres mást? Miért kell helyette beszólogatni ?

2013. máj. 28. 22:40
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
47%
De attól még szereti, nem függ össze a 2 dolog.
2013. máj. 28. 23:39
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Akit én szeretek, annak nem mondom azt, hogy nyugodtan lépjen le, megértem, hanem mindent, ami tőlem telik megteszek, hogy megtartsam, ha még úgy látom, hogy ő is szeret és értelme van.

Ha a kérdező szeretné a barátját, akkor nem kiadná az útját és nem itt rinyálna, hanem lemenne futni.

2013. máj. 28. 23:50
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem érted, h magával nincs megelégedve s ezért mondja/ta. ezt vetíti ki rá, ami gondolom frusztrálja. Az lenne a lényeg, h magával legyen tisztába, s kiegyensúlyozott.

Az meg Ő döntése/én múlik, mit tesz, ahhoz el kell szánnia magát. De erőltetni nem lehet, mer az meg nem vezet semmi jóhoz. Magáért kéne csinálnia, nem másért.

2013. máj. 29. 00:01
 24/29 anonim ***** válasza:
szerintem normálisan szólt hozzád a pasi és nem bunkón. kicsit túl reagálod. te jól érzed magad így a bőrődben?
2013. máj. 29. 10:15
 25/29 anonim ***** válasza:
akkor meg mit sinaljon szegeny?ha nem szol megjobban elhizol ha szol hisztizel es megsertodsz.miert hiztal vissza ugy adod elo mintha ez ilyen termeszetes lenne.ha igazan szeretned nem hiztal volna el mert tetszeni akarnal neki.persze keressen vekonyabbat egybol az erzelmizsarolas, miert nem fogsz le megint ahelyett hogy megsertodsz?szanalmas. (koverek lehet sarral dobalozni:D)
2013. máj. 31. 00:36
 26/29 A kérdező kommentje:
Mint leírtam 8 kilót szedtem vissza,viszont a barátom úgy adta elő mintha legalább 20 jött volna fel.
2013. máj. 31. 11:06
 27/29 anonim ***** válasza:
de nem lehet velemenye?ha tenyleg elhiztal es ez egy teny amit te is alatamasztassz miert kell rajta megsertodni?inkabb tegyel ellene valamit
2013. máj. 31. 12:11
 28/29 anonim válasza:
Szakíts vele! volt nekem is ilyen kapcsolatom!...... pedig én 58 kg vagyok..elegem lett és kidobtam ....... Ez csak rosszabbodni fog !!
2013. jún. 11. 13:29
 29/29 A kérdező kommentje:
Már másfél hete fogyózok,és a kapcsolatunk is sokkal jobb lett hogy látja rajtam hogy teszek valamit az alakomért :)
2013. jún. 11. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!