Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felszedtem pár kilót, erre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felszedtem pár kilót, erre a barátom beszólogat. Jogos a sértődésem?

Figyelt kérdés

Sose voltam vékony alkat,de lefogytam, csak sajnos egy részét visszaszedtem.

Barátom akkor ismert meg amikor le voltam fogyva. Most azonban visszaszedtem,és ma szóba került ez a fogyókúrás dolog. Valahogy feljött a fenekem mérete, erre elkezdi hogy "hát igen nem kicsi". Én meg jól megsértődtem,erre ő fokozta azzal hogy " én elmondom neked a véleményem,mert ez a párkapcsolat lapja az őszinteség".

Annyira rosszul esett,legalább annyit mondhatott volna hogy pont jó a mérete vagy valami...ennyi hazugság szerintem beleférhetett volna.

Mondtam is neki hogy akkor menjen és keressen véknyabbat. Majd jött azzal hogy nem , mert ő csak engem szeret,és nem akar mást.

Kicsit haragszom rá, ha nem tetszik neki az alakom,miért nem keres mást? Miért kell helyette beszólogatni ?

2013. máj. 28. 22:40
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
154 cm vagyok és 58 kg. Amikor megismerkedtünk 50kg voltam,akkor se voltam nádszál
2013. máj. 28. 22:53
 12/29 anonim ***** válasza:

Mér üldöznéd el magad mellől, ha amúgy jól megvagyok?

Ám hány kg voltál, s mennyi most?

2013. máj. 28. 22:54
 13/29 anonim ***** válasza:
:) Megelőztél. Ha zavar tegyél érte.
2013. máj. 28. 22:56
 14/29 anonim ***** válasza:
Ha ezt mondtad, hogy nyugodtan lépjen le és meg is érted, akkor te nem is szereted őt.
2013. máj. 28. 22:57
 15/29 anonim ***** válasza:
25%
Az én barátnőm ugyan ez! 12 kilót hízott és én elég csunyán leoltottam. szégyen hogyha már nekünk kell megmondani nektek hogy ne járjatok a mcdonaldsba tömegelni . ez tipikus utálom az ilyen lányokat. nekem ezt mondja a barátnőm össze is szedem a cuccom és otthagyom. lusták vagytok az az igazság szeretitek elereszteni magatokat. ha már egy ideje együtt vagytok mehet a zabálás ugysem fog elhagyni mert szeret nembaj hogy hánynia kell tőled mert egy sertés leszel. ájjál neki foglalkozni a testeddel mert félre fog kefélni a barátod! és akkor megint a férfiak lesznek a mocskos hűtlen szemetek. Nektek meg meg kéne tanulni megtartani azt ami a tietek! nemcsak egyszer megszerezni.
2013. máj. 28. 22:57
 16/29 A kérdező kommentje:
Szeretem csak tudom hogy sokkal csinosabb csajokat is megkaphatna. Nem egy vizilovat érdemel.
2013. máj. 28. 22:58
 17/29 anonim ***** válasza:
De, ha Veled van annak oka van, méghozzá, Szeret!
2013. máj. 28. 22:59
 18/29 anonim ***** válasza:
# 14, attól még szereti, csak nincs kibékülve magával. Ezért is javasoltam a hozzáállás/felfogás másként kéne, s máris jobb lenne.
2013. máj. 28. 23:01
 19/29 anonim ***** válasza:
93%
Elég hamar ki fog téged dobni,de nem a + kg-ok miatt. Hanem mert hisztis kis punci vagy.
2013. máj. 28. 23:08
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ha inkább kiadja a barátja útját, minthogy heti 2-3 alkalommal eljárjon futni, edzeni, akkor nem szereti!
2013. máj. 28. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!