Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszedtem pár kilót, erre a barátom beszólogat. Jogos a sértődésem?
Sose voltam vékony alkat,de lefogytam, csak sajnos egy részét visszaszedtem.
Barátom akkor ismert meg amikor le voltam fogyva. Most azonban visszaszedtem,és ma szóba került ez a fogyókúrás dolog. Valahogy feljött a fenekem mérete, erre elkezdi hogy "hát igen nem kicsi". Én meg jól megsértődtem,erre ő fokozta azzal hogy " én elmondom neked a véleményem,mert ez a párkapcsolat lapja az őszinteség".
Annyira rosszul esett,legalább annyit mondhatott volna hogy pont jó a mérete vagy valami...ennyi hazugság szerintem beleférhetett volna.
Mondtam is neki hogy akkor menjen és keressen véknyabbat. Majd jött azzal hogy nem , mert ő csak engem szeret,és nem akar mást.
Kicsit haragszom rá, ha nem tetszik neki az alakom,miért nem keres mást? Miért kell helyette beszólogatni ?
Mér üldöznéd el magad mellől, ha amúgy jól megvagyok?
Ám hány kg voltál, s mennyi most?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!