Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy fiú az osztályban aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú az osztályban aki mindig szivat, kihúzza alólam a széket, beszólogat, nekemjön stb. Szerintetek tetszem neki?

Figyelt kérdés

Szeretnék kérni pár jó tanácsot, pl. beszólásnál mit mondjak neki vissza, hogyan idegesítsem...

Előre is köszi!

L/14

#fiú #tanács #beszülás
2012. okt. 12. 16:05
 1/7 anonim ***** válasza:
mit szól be?
2012. okt. 12. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Már megbocsájs de neked ebből az jön le,hogy tetszel neki?

Szerintem egy bukó majom,akinek neki kéne szaladnia egy kéznek.....

2012. okt. 12. 16:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez tetszik a mai lányoknak? Megyek, ráborítok egy csajra egy asztalt, ezzel akkor bevágódok nála?
2012. okt. 12. 16:13
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
De most tényleg, ha jobban belegondolsz, szerinted ha egy fiúnak tetszik egy lány/nő, akkor ilyeneket csinál? Kihúzza alólad a széket, te hátraesel, bevered a fejed a mögötted lévő padba, rosszabb esetben a táskaakasztóba, már mehetsz is a kórházba. Ha tetszel neki, miért nem szemez veled? Miért nem vesz neked csokit/fagyit akármit? Miért nem ír neked szerelmes levelet (na jó újabban szerelmes üzenetet a facebook-on) szóval ez nagyon gyerekes dolog ilyeneket csinálni. Nem kell neki semmit visszamondanod, csak legközelebb ha megpróbál valamit, teljes erőből rúgd tökön és ezt mond: "Még 1X ezt meg ne próbáld!!!" Akkor majd rájön, és a többi is okul belőle, hogy hogyan kell tisztességesen viselkedni. - És a poén: A következő kérdés a gyakorikerdesek.hu-n: Az egyik csaj oszt.társam tökön rúgott, szerintetek tetszem neki? :D
2012. okt. 12. 16:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Egyből szerintem nem kéne így leoltani! A beszólásai néha félreérthetőek, az alakom tetszik neki... Különben meg, valamikor teljesen normális és kedves, de a mint hangosabban veszek levegőt máris elszáll az agya! De szokott mosolyogni rám meg ajtónál előreenged (ugye általában a fiúk ilyenkor a segget is nézik).... Az asztalfelborításnál nem tart még, és ennyire nem kéne túlozni!

Az én figyelmetlenségem az oka, a székkihúzást nem úgy értem, hogy hátraesek, hanem hogy mikor kimegyek a tanárhoz, ő addig eltolja a terem másik belébe...

2012. okt. 12. 18:27
 6/7 anonim válasza:
Amikor én voltam 14 éves (három éve volt xd) akkor a fiúk mosolyogtak, szemeztek, csokival, ari kulcstartókkal kedveskedtek. Meghívtak egy fagyira, elhívtak randira. Bókoltak nekünk, ha suliban pakolnunk kellett, segíttettek, ha nem bírtuk. Egy két szemtelen kis odaszólással húzták az agyunkat, de nem "beszóltak"... Neked ilyen pasi kell? A kérdésre visszatérve igen, tetszel neki, haverjai előtt akar felvágni, ha bunkó veled, ami ugyancsak az intelligenciahiányról árulkodik.
2012. okt. 12. 19:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Amúgy nem, nekem nem jönnek be az ilyen fiúk. Ahogy olvastam a te sztoridat, Randoms, bárcsak nálunk is így lenne!

2012. okt. 13. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!