Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felszedtem pár kilót, erre a barátom beszólogat. Jogos a sértődésem?
Sose voltam vékony alkat,de lefogytam, csak sajnos egy részét visszaszedtem.
Barátom akkor ismert meg amikor le voltam fogyva. Most azonban visszaszedtem,és ma szóba került ez a fogyókúrás dolog. Valahogy feljött a fenekem mérete, erre elkezdi hogy "hát igen nem kicsi". Én meg jól megsértődtem,erre ő fokozta azzal hogy " én elmondom neked a véleményem,mert ez a párkapcsolat lapja az őszinteség".
Annyira rosszul esett,legalább annyit mondhatott volna hogy pont jó a mérete vagy valami...ennyi hazugság szerintem beleférhetett volna.
Mondtam is neki hogy akkor menjen és keressen véknyabbat. Majd jött azzal hogy nem , mert ő csak engem szeret,és nem akar mást.
Kicsit haragszom rá, ha nem tetszik neki az alakom,miért nem keres mást? Miért kell helyette beszólogatni ?
Mert szeret de azért nem akarja hogy egy hízó légy. Tudod arra nem áll fel a kuki. Nem jogos.
20f
Most áltathatod magad azzal, hogy a belső a fontos, ha szeret, viszont ahogy az első kommentelő is megírta... nos, fontos a külső is a vonzalomhoz.
Miért hazudna? Hogy úgy gondold, nem is kell semmit tenned azalakodért, mert így is príma, miközben nem? Ne legyél idióta. Van szája, beszédre is használhatja. Véleménye is lehet.
A sértődés akkor lenne jogos, ha azt mondta volna, hogy vagy lefogysz, vagy elhagy. Na az jogos lenne.
hát ez sokmindentől függ, hogy mennyi is az annyi
ha felszedsz pár kilót az nem gond, de ha már szembetűnő a változás engem is zavarna szerintem
szóval igen, kövér nővel én se lennék együtt sokáig...
Igenis értékelni kell, ha őszinte. Miért keresne mást? Nem azt mondta, hogy nem szeret, hanem hogy nem kicsi a feneked. Ez nem hiszem, hogy akkora durranás.
Keressetek egy közös sportot, az még jó élmény is lehet. De egy millió otthoni torna és gyakorlat van, egy órát szánj rá. Tetszeni akarsz neki, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!