Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiú haverom folyton beszólog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiú haverom folyton beszólogat és csúnyán beszél velem. Ez mással is van így? Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés

Egy 20 éves egyetemista lány vagyok, és egyetemen főleg egy sráccal szoktam lógni, vele szoktam hülyülni, meg ilyesmi. Eddig nem is kerestem nagyon más társaságát, mert aranyos, kedves volt velem, mióta megismertem (augusztus óta). Az utóbbi időben viszont elkezdett nagyon szemét lenni velem. Beszólogat, csúnyán beszél velem, bemutat nekem, mások előtt is beszól nekem, stb. Talán mert úgy érzi, megteheti, mert eddig poénként fogtam fel, de egyre jobban idegesít, és volt már, hogy kis híján elbőgtem magam miatta. Ha példát kéne mondanom a viselkedésére: van hogy nem kísérem ki cigizni, és ezért bemutat a középső ujjával; van hogy csakúgy olyat mond rám, hogy "szarfejű" vagy ilyesmi. Most meg például azt mondta, hogy "mehetnék haza XY-al is,legalább nem veled kéne mennem,nem unatkoznék". Erre mondtam neki,hogy akkor menjen velük,én le*zarom (csak kicsit kulturáltabban mondtam).

A lényeg, hogy eddig rendes volt, most meg elkezdett p*csfej lenni. Én soha nem beszélek vele így,és nem bántom meg. Ő meg egyre gyakrabban. Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de az én többi fiú haverom nem viselkedik velem így,és én ezt nem vagyok képes eltűrni,nincs hozzá kedvem,hogy minden napomat elcsessze. Ha tehetném mással lógnék,de már megvannak a kisebb "klikkek",és nehéz másokhoz csatlakozni,főleg hogyha folyton rajtam lóg. Talán ezért is viselkedik velem így,mert azt gondolja,hogy nem tudnék másokkal lógni,rá vagyok utalva,vagy nem tudom... Mit gondoltok,mit kéne tennem?

Azért ebbe a témakörbe írtam,mert nem találtam jobbat... :D

2013. márc. 14. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
zavard el a csába:D
2013. márc. 14. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
vágd már pofán,ne legyél nyuszi
2013. márc. 14. 18:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Tépd ki a tökét és lőj bele nyilakat...az való az ien kis ge*iknek
2013. márc. 14. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem az a tippem, hogy ő többet érez irántad, csak egy igazi töketlen gyökér, aki éppen a nemtetszését fejezi ki, hogy te "barátzónába tetted". Lehet, hogy tévedek, de láttam már több ilyen szitut, meg mások is meséltek hasonlót, és ez is tök úgy fest.

Zavard el a f*szba!

2013. márc. 14. 18:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Na,mondja még valaki,hogy az egyetemisták okosak...
2013. márc. 14. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!