Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha elkezdenétek szexelni, a csaj felpattanna, rohamot kapna, fogna egy kést nektek dobná, majd sikítana egy óriásit és ájultan esne össze?
Exbarátnőm hasonló volt bár ő inkább magának akart ártani pl késsel fenyegetett hogy elvágja az ereit. Az sem normális akkor most aki késsel dobálozik az szerinted az? Szerintem az a lefjobb ha felhívod a szüleit elmondod nekik mi volt és csak hazaviszik a csajt meg sürgősen felejtsd el ha kedves az életed, vagy ha nem is sérülnél meg a mentális álapotodra nagy hatással lenne. Mentőket csak akkor hívd ha látod hogy rosszul van. Szerintem elöszőr a szüleit. Majd ők elintézik.
21/F
valami hasonló volt már régebben is,
ettől függetlenül ne haragudj, létezik taxi, szóval felkelteném, taxi mivel szlltó eszköz, ezért hazamehet
aki már dugni tud, akkor ehhez is gondoltam van annyi gógyid megoldod, nem pedig ideírsz, egyszerű józan paraszti ész kell csak N
higgyétek el ... :D
amúgy meg olyan egyszerű felvenném őt a karomba, majd kidobnám az erkélyről 10. emelet.ha közben sikít akkor csak tetette/szórakozott...ha nem sikít akkor tényleg rosszul van..ez esetben illik valami segítséget hívni..pl egy tűzoltó egységet olyan sza-rral ami tompítja az esést...erre kb 4 másodpercünk van ha a pattanást is beleveszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!