Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha elkezdenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha elkezdenétek szexelni, a csaj felpattanna, rohamot kapna, fogna egy kést nektek dobná, majd sikítana egy óriásit és ájultan esne össze?

Figyelt kérdés
A késtől sikerült elugranotok...
2013. máj. 28. 00:32
1 2 3 4 5
 21/42 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
Hívnék egy papot, hogy űzze ki belőle, ami benne van, biztos, ami biztos. Vagy lehet, elég lenne egy kis hashajtó is. Attól függ, melyik az olcsóbb.
2013. máj. 28. 00:44
 22/42 A kérdező kommentje:
Félelmében dobta rám a kést
2013. máj. 28. 00:44
 23/42 anonim ***** válasza:
Mitől félt, tőled?
2013. máj. 28. 00:45
 24/42 A kérdező kommentje:
és miért ájult el??
2013. máj. 28. 00:45
 25/42 A kérdező kommentje:
Tőlem.
2013. máj. 28. 00:46
 26/42 anonim ***** válasza:
És ha az a kés szíven talál, akkor?! Game-Over?!
2013. máj. 28. 00:46
 27/42 A kérdező kommentje:
igen akkor game over! még mindig sík ideg vagyok miatta. a torkomban dobogott a szívem. fogalmam sem volt mit csináljak. de ott feküdt, nem mozdult...
2013. máj. 28. 00:47
 28/42 anonim ***** válasza:
Beültetném egy taxiba és hazavinném. Vagy a telefonjából kikeresném egy barátnője számát és felhívnám, hogy valaki sürgősen jöjjön érte, mert nincsen rendben.. De biztosan nem marasztalnám magamnál, ha nem tudná megmondani a címét, nem találnék telefonszámot, felhívnám a mentőket. Roham és ájulás már bőven elég ahhoz, hogy bevigyék, ha más nem a pszichiátriára.
2013. máj. 28. 00:47
 29/42 anonim ***** válasza:

Elnézést mindenkitől, a kérdező elrúgta a pöttyöst.

Tanulj már meg olvasni B+. Ott van a nevem a válaszom felett.

Egy szóval sem írtam, hogy küldd haza, azt írtam, hogy hívd a mentőket. (10-es voltam, ha esetleg a számokat jobban ismernéd.)

2013. máj. 28. 00:48
 30/42 Buborék Fejü ***** válasza:

Szerintem feküdj be meztelenül a zuhanytálcára és várd a reggelt.

Vagy hívj mentöt b+! Lehet valaki a lakásban nem éli meg a reggelt.

2013. máj. 28. 00:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!