Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetk az gáz ha egy csaj szexmániás? én minden pasival lefekszek, annyi a feltétel, hogy ők kezdeményezzenek, szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
nem látszik rajtam, de ha odajön hozzzám egy pasi, hogy lenne e kedvem szexelni, akkor igent mondok, sosem hiszik el, mondják most szivatsz, mondom nem, megfogom a kezüket, és elviszem őket egy nyugis helyre és mehet2013. máj. 26. 23:57
1/22 anonim válasza:
Ez a magánügyed. Ott kezdődik a ribancság hogy te ezt reklámozod is.
2/22 anonim válasza:
Imádok hupákolni a magadfajta ótvar rüfkékkel.
3/22 anonim válasza:
Merre jársz? Itt a kezem, foghatod ....
F.
5/22 anonim válasza:
#1-nél a pont!!!
Amúgy gáz.
(Én is sok pasival voltam már... De basszus!! Válogatok!!)
Nálad az a ciki, hogy azt mondod: MINDENKIVEL.
7/22 anonim válasza:
ettől csak rib@nc vagy és nem szexmániás
8/22 anonim válasza:
Élénk a fantáziád.
Szűz vagy, és fiú?
10/22 anonim válasza:
1,5! igazuk van
amúgy miért írod ki, így már nem az, sajnálom N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!