Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetk az gáz ha egy csaj szexmániás? én minden pasival lefekszek, annyi a feltétel, hogy ők kezdeményezzenek, szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
nem látszik rajtam, de ha odajön hozzzám egy pasi, hogy lenne e kedvem szexelni, akkor igent mondok, sosem hiszik el, mondják most szivatsz, mondom nem, megfogom a kezüket, és elviszem őket egy nyugis helyre és mehet2013. máj. 26. 23:57
11/22 anonim válasza:
én ezt nem veszem be!! hülyének nézel szpaszki?
hülyegyerek ne itt szórakozzál, már te idióta!
akkora barom vagy hogy ekkorát én egyben még nem ismertem!
engem nem tudsz átvágni, hallod? hát itt az én hátamon csattan minden, én nem fogom helyetted elvinni a balhét!!!!!!!
12/22 anonim válasza:
komolyan valljad má be hogy csak hülyéskedsz!:)
Akkora állat vagy! :D
14/22 anonim válasza:
Ma már ahhoz is bátorság kell, hogy normál módon ismerkedjen egy srác, nemhogy még konkrétan azonnal a lényegre térjen. ez túlzás volt.
15/22 anonim válasza:
jaj mosmá nagyon okos mindegyik! elötte meg mindenki irta hogy jaj mekkora ribbanc! én jöttem rá hogy ez szivatás, vili? mert nekem van itt a legtöbb eszem!! lássátok be meglettetek szopatva! de én résen voltam! bezony. ananász, meg barack pürével.
16/22 anonim válasza:
ha neked ez így jó, hát hajrá. remélem 20-nál idősebb vagy
18/22 Lerry 23 válasza:
Szívesen megismernélek ;) 23 F
19/22 anonim válasza:
na helóka, akarsz velem szexelni?
ha igen írd meg hol talállak meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!