Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetk az gáz ha egy csaj szexmániás? én minden pasival lefekszek, annyi a feltétel, hogy ők kezdeményezzenek, szerintetek ez gáz?
Figyelt kérdés
nem látszik rajtam, de ha odajön hozzzám egy pasi, hogy lenne e kedvem szexelni, akkor igent mondok, sosem hiszik el, mondják most szivatsz, mondom nem, megfogom a kezüket, és elviszem őket egy nyugis helyre és mehet2013. máj. 26. 23:57
21/22 anonim válasza:
Ez nem szexmania, hanem csak siman r...nc vagy, mar elnezest a nyers kifejezesert. Enis szexmanias vagyok, imadom a kemeny vad szexet, perverz is vagyok, megis megtudom szamolni egy kezemen hany ferfival voltam eletembe.Es nem azert mert nem kellek senkinek,hanem elvbol.
Es igen, a valaszom az hogy gaz. Viszont ne akadj ki, hisz Sex es Newyork- Samantha-ja is egy konnyuveru (enyhe kifejezes!!) no volt, megis ezrek imadjak, szerintem hatalmas karakter. R***anc és r***anc kozott is van am kulonbseg, szoval.... De attol meg gaz, SZERINTEM.
Udv 21/L
22/22 Joe Makepeace válasza:
"Ma már ahhoz is bátorság kell, hogy normál módon ismerkedjen egy srác, nemhogy még konkrétan azonnal a lényegre térjen. ez túlzás volt."
Szegény mai srácok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!