Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha elkezdenétek szexelni, a csaj felpattanna, rohamot kapna, fogna egy kést nektek dobná, majd sikítana egy óriásit és ájultan esne össze?
Figyelt kérdés
A késtől sikerült elugranotok...2013. máj. 28. 00:32
11/42 anonim válasza:
Magához téríteném, aztán hazaküldeném, közölve, hogy diliházban lenne a helye mert veszélyes önmagára és a környezetére.
12/42 A kérdező kommentje:
na jó ba*meg hülyék vagytok.. kár volt érdeklődnöm.
2013. máj. 28. 00:38
13/42 anonim válasza:
Ezek halálosan komoly válaszok.
14/42 anonim válasza:
Hülye kérdésre... btw én normális, komoly választ adtam még erre az eszement kérdésre is.
15/42 A kérdező kommentje:
ja, persze, küldjem haza ilyen állapotban. nagyon komoly válasz!
2013. máj. 28. 00:40
17/42 anonim válasza:
Mi vagyunk hülyék?
Ha nem küldöd haza, akkor megint neked ugorhat, gondolkozz már!
Késeljen ott ahol akar, de ne az én békés otthonomban.
Miért, te mit tennél kérdező?
18/42 Buborék Fejü válasza:
Én is komoly választ adtam...
19/42 A kérdező kommentje:
felébresztettem egy kis vízzel és lefektettem az ágyra, elaludt. Szerintem fingja sincs hogy mi történt. Na?
2013. máj. 28. 00:44
20/42 anonim válasza:
Hülye vagy? A végén még álmodban agyonszúr! Aki ilyet tesz, ott komoly szellemi problémák vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!