Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy "gyerekkel"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy "gyerekkel" kezdtem el járni?

Figyelt kérdés
Nagyon szép és helyes, és kedves de mostmár megismertem a valódi személyiségét gyakorlatilag olyan mint egy 4 éves. Olyanok a gesztusai, ahogy beszél, mutogat, szeret rajzolni, röhög, fogja a kezem, szereti a meséket, spontán és kreatív ötletei vannak, és nem akar szexelni ellenben hozzám bújik az ágyban, ha mérges belém bokszol (nem mintha fájna) hisztizik, főleg ha nagyon álmos akkor hisztizik és nem túlzok ha azt mondom nekem kell ágyba tennem. (nem szellemi fogyatékos, eszével nincs problem!)
2013. máj. 26. 19:41
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Meg mutogat mindenben a plázában és megfogdossa a kirakatokat, nekem kell rászólnom hogy ne fogdosson...
2013. máj. 26. 20:04
 22/27 anonim ***** válasza:
Nem akarok ünneprontó lenni, de ha te nem ilyen típus vagy, és ez zavar, akkor inkább hagyd ott. Az én előző barátom volt ilyen, folyton úgy éreztem, mintha az anyukája lennék. 1 évig bírtam, aztán rájöttem, hogy már úgy is viselkedek, mint egy anyuka, és a következő kapcsolatomban nagyon nehéz volt levetkőzni ezt a szerepet.
2013. máj. 26. 20:08
 23/27 anonim ***** válasza:
Jó azért én bnőm nem volt ennyire vészes, de ez a jövőkép dolog pl megegyezett teljesen.. Vonogatja a vállát? Addig "idegesít" ezzel szándékosan mig abba nem hagyod?
2013. máj. 26. 20:09
 24/27 A kérdező kommentje:
Hát szándékosan csinálja. De úgy tesz mint aki nem direkt csinálná. Nagyon rafkós! De pl múltkor meg megijedt egy filmtől és haza akart szaladni. Hajnali 1 óra volt.
2013. máj. 26. 20:12
 25/27 anonim ***** válasza:

Ilyen ismerősöm nekem is van, aki kiscit túl beleéli magát az "édi" szerepbe.. persze ha gondolom szólsz emiatt neki, hogy kicsit vegyen vissza (barátságosan persze), nagyon megsértődik. Az is elképzelhető, hogy már természetesnek veszi ezt a viselkedést.

Eleinte amúgy szerintem aranyos volt, sőt szerintem a te esetedben még jó is mert tuti nem kavargatna mással (van ergy ilyen érzésem). De úgy fél-1 év után kicsit frusztrált hogy a szexuális életünk is majdnemhogy a nullával volt egyenlő, azért ez is szempont..

2013. máj. 26. 20:18
 26/27 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon ciki. én nem járnék egy ilyennel, az biztos...
2013. máj. 27. 10:08
 27/27 anonim ***** válasza:
"Az eszével nincs probléma", mert nincs neki, még nem fejlődött ki.Vidd el az oviba.Te meg keress magadhoz valót.
2013. máj. 27. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!