Szerettek játszótérre járni a gyerekkel?
2,5 éves a lányom,sűrűn járunk játszótérre,bár én nagyon utálom az egész játszótér dolgot.Ha túl sokan vannak le se megyünk,inkább sétálunk vagy motorozunk.Ugyanis nem sok jó tapasztalatom van a játszótérről.Eddig nem sok alkalom volt,hogy ne idegesítettem volna fel magam...a legjobban az dühít mikor a szülők rá se szólnak a gyerekükre hogyha irígykedik.A másik véglet,mikor meg üvöltenek a gyerekkel mindenért.Tudom hogy közösségben ahogy a jó úgy a rossz dolgokat is megtanulja a gyerek..sajnos.
Más is így van vele?hogy nemszeret játszótérre menni a gyerekkel? csakhát a gyerek igénye miatt kibírom valahogy...
Igen ki kell birni a gyermeked miatt.
En mindig olvastam, vagy setaltam, igy kibirtam.
Én sem vagyok érte odáig. Pl. itt nálunk van egy kisebb fa mászóka, azon mászkált az egyik anyuka gyereke. Eközben az anyuka fél lábát feltette a mászókára, és úgy trécselt telefonon. Közben a fiam is ott akart mászókázni, de a nagytestű anyukától nem tudott. Próbáltam neki finoman jelezni, hogy vegye le a lábát, de mintha meg se hallotta volna.
Van egy másik, aki meg úgy visít rá a gyerekére, hogy a lakótelep másik végén is hallani lehet. Játszik a gyerek a homokozóban, megnyalja a lapátot, anyuka meg kivágja a magas C-t: NEEEE VEDD A SZÁÁÁÁDBAAAAAA!!!! De a fenekét nem emeli fel a padról persze, ezt így lejátsza 4-5 alkalommal, aztán mint egy dúvad odacsörtet a gyerekétől (közben három másikon átgázol), és elveszi tőle a lapátot.
Plusz itt nálunk igen fura anyukák vannak, széthagynak minden szemetet a játszótéren, csokipapírt, üdítős üveget, chipses zacskót, stb. , de közben órákon át sopánkodnak, hogy este a tinik oda dobálják a csikkeket. Sőt, némelyik apuka dobozos sörrel jön le a gyerekét játszatni, mondjuk engem aztán nem zavar, hogy sört iszik, de a dobozát ne hagyja már ott, mert utána belenyúl egy gyerek és elvágja az ujját. Én meg úgy érzem, hogy nem az én dolgom mások szemetét takarítani. Karnyújtásnyira van a kuka, de sokaknak nehezére esik odáig elvinni a szemetet.
itt felénk van egy pár,akik komplett piknikcsomaggal jönnek le minden délután,ugy néznek ki mint akik épp boltból jönnek,1 hátizsák anyukán,apukánál 2 szatyor,és lenntvannak egész délután,egyébként messze az ő gyerekük a legrosszcsontabb.Apuka kiabál a gyerekkel,üti a kezét mindenért,a kislánynak meg se kottyan,lerí hogy otthon is ez megy.
fogalmam sincs hogy tudnak ennyi időt játszón tölteni
Én szeretnék de az egész lakótelepen nincs és a mellettünk levőn se szóval 5 km-re van a legközelebbi. Mamával mennek mert tőle egy köpésre van.
Még nem az a játszóterező gyerek mert csak a házikót szereti és a meglovagolható állatkákat semmi máshoz nincs bátorsága a hintától reszketve visit...
Ha itt lenne szeretném és mennénk sokat. Tök jó program lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!