Szerettek játszótérre járni a gyerekkel?
Figyelt kérdés
2,5 éves a lányom,sűrűn járunk játszótérre,bár én nagyon utálom az egész játszótér dolgot.Ha túl sokan vannak le se megyünk,inkább sétálunk vagy motorozunk.Ugyanis nem sok jó tapasztalatom van a játszótérről.Eddig nem sok alkalom volt,hogy ne idegesítettem volna fel magam...a legjobban az dühít mikor a szülők rá se szólnak a gyerekükre hogyha irígykedik.A másik véglet,mikor meg üvöltenek a gyerekkel mindenért.Tudom hogy közösségben ahogy a jó úgy a rossz dolgokat is megtanulja a gyerek..sajnos.
Más is így van vele?hogy nemszeret játszótérre menni a gyerekkel? csakhát a gyerek igénye miatt kibírom valahogy...
2010. szept. 11. 11:58
11/12 anonim válasza:
Utálok,nem is jártunk.Amúgy nekünk a legközelebbi játszótér elég messze van gyalog.Most már bölcsis,már azért nem megyünk.
12/12 anonim válasza:
Én szeretek járni, elsősorban, mert a gyerek imádja és sokkal jobban lefoglalja magát ott, mint a lakásban. A lányom 23 hós, 16 hós kora óta járunk, ha az idő engedi. Itt van a házunk előtt. Van egy mag, a rendszeresen odajárók, akikkel ismerjük egymást, a gyerekeiket is, felületes beszélgetések zajlanak a gyerekekről általában. A játszótér körbekerített, éjszakára bezárják, a dohányosok kívül, a kapunál bagóznak. Alig van 1-1 anyuka aki nem figyel erre, de az sem jár gyakran. Nekem jó, mert hol a gyerekkel játszom, aztán ha éppen jól elvan, akkor beszélgetek egy kicsit egy ismerős anyukával. Nincs különösebb viselkedési probléma. A gyerek meg szokja csak a nyüzsit és a gyerektársaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!