Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy "gyerekkel"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha egy "gyerekkel" kezdtem el járni?

Figyelt kérdés
Nagyon szép és helyes, és kedves de mostmár megismertem a valódi személyiségét gyakorlatilag olyan mint egy 4 éves. Olyanok a gesztusai, ahogy beszél, mutogat, szeret rajzolni, röhög, fogja a kezem, szereti a meséket, spontán és kreatív ötletei vannak, és nem akar szexelni ellenben hozzám bújik az ágyban, ha mérges belém bokszol (nem mintha fájna) hisztizik, főleg ha nagyon álmos akkor hisztizik és nem túlzok ha azt mondom nekem kell ágyba tennem. (nem szellemi fogyatékos, eszével nincs problem!)
2013. máj. 26. 19:41
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Lány v fiu az illető?
2013. máj. 26. 19:42
 2/27 anonim ***** válasza:
Bocsi de ez vicces xD
2013. máj. 26. 19:43
 3/27 A kérdező kommentje:
lányról van szó.
2013. máj. 26. 19:44
 4/27 anonim ***** válasza:
Elfogadnám.
2013. máj. 26. 19:44
 5/27 anonim ***** válasza:
ilyen volt az én barátnőm is,végül a bulikat választotta helyettem. ahol lehet smárolni ismeretlen pasikkal és az juuujujuj..
2013. máj. 26. 19:46
 6/27 anonim ***** válasza:
Szerintem tök cuki. Én is elfogadnám.
2013. máj. 26. 19:46
 7/27 A kérdező kommentje:
Nem, ő nem smárol senkivel. Olyan mint egy gyerek, gyakorlatilag szinte teljesen aszexuális.
2013. máj. 26. 19:47
 8/27 anonim ***** válasza:

hát de akkor hogy ment bele a kapcsolatba?

másik, hogy lehet vele ilyenekről beszélni? az én barátnőmmel nem lehetett megbeszélni semmi ilyesmit, ha a kettőnk közti kapcsolat lett a téma hirtelen nagyon álmos lett és "nem hagyhatnánk a témát?!"

2013. máj. 26. 19:48
 9/27 anonim ***** válasza:

Neeeee, én is ilyen vagyok. :D Mondjuk mutogatni nem szoktam. o.O Rám mindig azt mondják, hogy aranyos vagyok.

Amúgy szerintem ha nem tudod így elfogadni, akkor szakíts vele. :)

2013. máj. 26. 19:49
 10/27 A kérdező kommentje:
Nem lehet vele szexről beszélni mert elkezdi vonogatni a vállát amit utálok. és addig vonogatja a vállát, amíg be nem fejezem a témát.
2013. máj. 26. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!