Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egy "gyerekkel" kezdtem el járni?
Figyelt kérdés
Nagyon szép és helyes, és kedves de mostmár megismertem a valódi személyiségét gyakorlatilag olyan mint egy 4 éves. Olyanok a gesztusai, ahogy beszél, mutogat, szeret rajzolni, röhög, fogja a kezem, szereti a meséket, spontán és kreatív ötletei vannak, és nem akar szexelni ellenben hozzám bújik az ágyban, ha mérges belém bokszol (nem mintha fájna) hisztizik, főleg ha nagyon álmos akkor hisztizik és nem túlzok ha azt mondom nekem kell ágyba tennem. (nem szellemi fogyatékos, eszével nincs problem!)2013. máj. 26. 19:41
11/27 who i am válasza:
Nem értem miért gyerekes az, ha valaki szeret rajzolni, röhögni, a meséket vagy spontán és kreatív. Szerintem egyik sem rossz tulajdonság, én egyedül az affektálással nem lennék kibékülve. Ha ilyen sok dolog zavar benn, akkor miért kezdtél el vele járni?
13/27 A kérdező kommentje:
Hát mert nem tudtam hogy ilyen. Azt hittem csak megjátsza magát. De miután egy hetet töltött nálam, és 6 éjjelt aludt át velem rájöttem, hogy nem színészkedik.
2013. máj. 26. 19:51
14/27 A kérdező kommentje:
20 éves
2013. máj. 26. 19:52
15/27 A kérdező kommentje:
2013. máj. 26. 19:54
16/27 anonim válasza:
"Ez" gyönyörű -.-"
Ha ennyire nem jön be, miért vagy vele?
17/27 who i am válasza:
Nem lehet, hogy csak korainak tartja azt, hogy lefeküdjön veled vagy még szűz?
Szerintem egyébként ezeket a tulajdonságokat nem fogod tudni kiölni belőle (sztem nem is kell), talán egyszerűen ne tedd ágyba vagy szólj rá, hogy ne hisztizzen. Ha az agyával nincs baj, akkor valószínűleg meg fogja érteni, hogy mi zavar téged.
18/27 anonim válasza:
Apja van-e neki? Vajjon mit láthatott otthon? Szép kis gyerek. Erre mit lehet mondani? Szoptasd meg. Hagyd ott, majd 10év múlva nézd meg ,hogy mi van vele.
20/27 A kérdező kommentje:
Igen viselkedésre olyan mint egy 3-4 éves! Ja, és jövőképe egyáltalán nulla. Néha már annyira elhiteti velem hogy ő kicsi, hogy kezdem pedónak érezni magam mellette.. pedig szép, nőies...
2013. máj. 26. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!