Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol tud egy rendkívül ocsmány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tud egy rendkívül ocsmány és visszataszító külsejű férfi párt találni? Merre próbáljak ismerkedni, ha a külsőm alapján undorodnak tőlem a lányok?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 12:45
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
9: Majdnem mindent. Az egyetlen dolog, amivel ki vagyok békülve nagyjából az a hajam és a vádlim. A többi mind úgy szar, ahogy van.
2013. máj. 26. 13:16
 12/25 anonim ***** válasza:
küldesz képet?
2013. máj. 26. 13:22
 13/25 anonim ***** válasza:
Cyranóról hallottál?
2013. máj. 26. 13:22
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

mostmár biztos!

te nem lány vagy hanem fiúcska!

most dobott a csajod, és ezt nemtudod megemészteni, valószínűleg egy magasabb izmosabb pasiért, és így kompenzálsz, meg most bünteted magad h kiírsz egy hülye kérdést, önostorozás végett.

sztem te egy átlagos külsejű tizenéves fiú vagy, aki most nem tudja mitévő legyen.

bocs de ez a szakmám, emberekkel foglalkozok, még írsz pár hozzászólást és felállítok neked egy személyiségrajzot is, ha annyira érdekel, h nem találod önmagad.

inkább máshol szórakozz!

2013. máj. 26. 13:24
 15/25 A kérdező kommentje:

12: Írd meg honnan írsz privátban, és akkor lehet, hogy küldök képet.

14: Ha elolvastad a kérdés szövegét, akkor onnantól már szerintem nem volt nagy kihívás kitalálni, hogy férfi vagyok. Amúgy nem kritikaként mondom, biztos jó szakember lehetsz, de most nagyon tévúton jársz. A huszas éveim 2. felében járok, és még sosem volt barátnőm, sőt még randim sem, pedig nem vagyok olyan visszahúzódó, hogy sosem próbálkoztam volna. Sőt.

2013. máj. 26. 13:40
 16/25 anonim válasza:
100%
Szia!:) látom itt is elég értelmes és segítőkész emberek vannak....Nos szerintem senki nem olyan csúnya,mindenki talál magának párt..tudod, a tested csak nemlehet olyan csúnya ,ahogy te ezt így látod..menj futni,használj dezodort,stb stb ,érted..:) nem egy ismerősöm van,aki bűnronda,mégis,van barátnője..maximum nem a legszebb,de legalább szeretik egymást.A hajad vágasd le,ha pattanásaid vannak,kozmetikus(bizony,fiú létedre, mert ilyen is van,sajnos...:D ) Ha a fogaid sárgák,most többször,rágó vagy egyéb csodák.Vegyél új ruhákat,próbálj a mai divatra hasonlítani..(nem azt mondom,legyél páwah,hanem ..na érted.:) ) használj parfümöt,mert ha olyan illatanyagok vannak benne,mint ami pl.nekünk nőknek vonzó,akkor páran már meg is fordulnak utánad.:)egyébként sokat járj társaságba.Ne keseredj el,csak tegyél ellene! Nem lehet az olyan rossz..ha meg tényleg,akkor küldj egy képet,mert ez így nekem is vakjátszma. ide: karink@freemail.hu :) Remélem segítettem.
2013. máj. 26. 17:11
 17/25 anonim ***** válasza:
63%
Ja, vicc, mindig ezzel jönnek a csajok, hogy biztos találsz majd olyat, akinek bejössz, de persze neki sem kellenél, van ezer kifogásuk, szánalmasak ezak a csajok.
2013. máj. 26. 17:33
 18/25 anonim ***** válasza:
... 78%os?
2013. máj. 28. 14:50
 19/25 anonim ***** válasza:
Több, mint valószínű, hogy a 78%-os emberke kérdése ez is...Én nagyon sajnállak téged, mert a te "ocsmány és visszataszító külsőd" az elmédben van, és kezdhetsz magaddal istenigazából akármit kívül, amíg az agyadban nem teszel rendet sosem fog ez megváltozni. Megmondtuk már jó páran, hogy semmi de semmi rendkívüli nincs a külsődben egyik irányban sem, de világos, hogy számodra ez az egész csak arról szól, hogy hajtogatod magadról ezeket a dolgokat, mintha felhúztak volna. 26 éves felnőtt férfi vagy, vegyél erőt magadon, kezeltesd magad és éld az életed. Ha ócsárolod magad az mivel visz előrébb? A viselkedésed visszataszító meg ahogy az élethez állsz, nem a külsőd.
2013. máj. 28. 15:01
 20/25 A kérdező kommentje:
Hiába élem az életem, attól még barátnőm nem lesz, és elég volt a magányból, ami a legrosszabb, ami egy emberrel történhet.
2013. máj. 28. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!