Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érzi úgy rajtam kívül, hogy a külseje miatt soha sem fog párt találni magának?
Értem én, hogy senkinek nem kellettél eddig, amit te csak a külsődre fogsz, okés, de miért jobb ha mindennap legalább kérdést ezzel kapcsolatban felteszel ? Őszintén érdeklődöm nem bántásként. Ettől jobban érzed magad ? Mert ha igen, akkor nem sajnálom én ezt tőled, csupán az zavar, hogy mindig a nők vannak hibáztatva, mert "felszínesek".
Amúgy meg pontosan tudom, hogy ha valakinek ilyen önsajnáltató hajlamai vannak itt, azt bizony a való életben sem tudja teljesen elrejteni, max ő azt hiszi.
30-as!
Majd én elküldöm neked, amúgy bejárta már az egész gyk-t! :DD
,,Az agyam köszöni szépen, de remekül megvan."
Nem úgy tűnik... Ne itt rinyálj, hanem a pszichológusnak, mint, ahogy az előttem szóló írta. Senkit nem érdekel a nyomorúságos életed. Érdekes, hogy nem tudsz válaszolni arra, hogy mit vársz ettől a kérdéstől, olyan hülye vagy, hogy magad se tudod...
Ő az a csávó aki a patak partján áll? Én egy karikatúrát láttam róla :DD
Szakadtam! x'D
39!
Te nem kapsz, mert a kérdező vagy! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!