Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Más is érzi úgy rajtam kívül,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érzi úgy rajtam kívül, hogy a külseje miatt soha sem fog párt találni magának?

Figyelt kérdés

2013. máj. 26. 09:31
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Miért akarok belerúgni valamibe, ha ezeket olvasom? Nem siránkozni kell, tenni ellene, ennyi!
2013. máj. 26. 10:24
 12/42 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, az lemaradt, hogy nem sajnállak egy kicsit se.
2013. máj. 26. 10:25
 13/42 anonim ***** válasza:

Én akárhányszor meglátom, hogy kirakod ugyanazt a kérdést magadról, elkezdek hangosan röhögni. :D :D

Ha a többi nőből is ugyanezt váltod ki, nem csodálom, hogy nagy ívben kikerülnek.

Megjegyzés: Vigyázzatok, ez a fazon kissé megborult agyilag! Ne nagyon foglalkozzatok vele mert akkor annál nagyobb lesz benne a szenvedés iránti vágy, és mártír halált hal itt nekünk! (Tapasztalatból beszélek.)

2013. máj. 26. 10:33
 14/42 A kérdező kommentje:
13: Én csak egy lány után vágyakozom, de csak a szenvedés jut a külsőm miatt. Annyira ocsmány és undorító a külsőm. De amúgy mentálisan semmi bajom sincs.
2013. máj. 26. 11:23
 15/42 anonim ***** válasza:

Nem akarnak lassan kißaszni már innen?

A kérdésed nem kérdés, hanem szánalmas önsajnáltatás egy kérdőjellel a végén, a "válaszaid" is hasonlóan hasznosak. Tudom, hogy te vagy a 78%-os rinyagép, ha annyira zavarnak a sonkáid és a tripla D-s melleid, nyírd ki magad, legalább egyel kevesebb életképtelen képződmény lesz a világon, annyit kérek, előre zsákold be magad, kíméld meg szerencsétlen mentősöket a látványodtól. Mondanám, hogy kezdj el gyúrni, de lefogadom azonnal rákontráznál jól betanult "háde az nehééééz és úgysincs remény" dumával.

Jöhet a magyarázkodás

2013. máj. 26. 12:00
 16/42 anonim ***** válasza:
15-ös! Nálad a pont!! :DD
2013. máj. 26. 12:20
 17/42 A kérdező kommentje:

15: Én jól bevettem ide magam, mint a herpeszvírus. Ha nem tetszenek sem a kérdéseim, amik számomra valóban fontosak, akkor mégis miért léptél be ide, és miért fogalmaztál választ? Legalább 10 percet elvesztegettél az életedből, szóval ha ekkora nagy teher, nem kell ám magadra venni. Nyugodtan éldegélj csak a magad idilli világában, ahol minden férfinak jut lány, és a külső nem számít. Üdv a való világban, ahol ez nagyon nem így van. Ha ennyire el akarsz menekülni a valóság elől, akkor csak rajta. Nekem nem fognak hiányozni a válaszaid, főleg a mondanivalód abszolút jelentéktelen volta miatt. Máskor, ha engem akarsz szidni, kérlek ne a kérdéshez írj off-ot, hanem nekem privátban. Tudod, ezen az oldalon van ilyen opció is.

16: Önálló véleményed tán nincs is? :D

2013. máj. 26. 12:39
 18/42 anonim válasza:
Egy normális ember bárhol és bármikor képes magának társat találni. De láttam rólad képet, és egyáltalán nem csodálkozom, hogy neked nem sikerül. Tükörről hallottál már? ajánlom nézz bele, és majd te is meglátod, hogy miért nem fogsz senkinek sem kelleni.
2013. máj. 26. 12:58
 19/42 A kérdező kommentje:
18: Hát tényleg nagyon ocsmány vagyok, ezt én is tudom magamról, de egy csúnya ember már nem is lehet boldog, és csak a szenvedés jut neki?
2013. máj. 26. 13:05
 20/42 anonim ***** válasza:

,,Ha nem tetszenek sem a kérdéseim, amik számomra valóban fontosak,"

Neked nincs kérdésed, mert ez ahogy leírták előttem, nem kérdés, csak tömör önsajnálat... Mond már el nekem milyen választ vársz erre a kérdésre??? Úgy gondolod, hogy majd helyetted megoldjuk a problémád??? Vagy hogy beléd szeret ettől a kérdéstől egy nő? Írd már le ide légyszi, miért is olyan fontos!

2013. máj. 26. 13:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!